Daha bugün patladı. Garantiye yollayacağım. Şimdi açılmıyor. Büyük ihtimalle görmüştür.İçindeki parçalar zarar gördü mü? Geçmiş olsun.
Daha bugün patladı. Garantiye yollayacağım. Şimdi açılmıyor. Büyük ihtimalle görmüştür.İçindeki parçalar zarar gördü mü? Geçmiş olsun.
Eski arkadaşımın Gamepower PSU var bilgisayarının içinde. Kısaca RTX 2060S sistemi bu PSU'ya emanet etmiş. Zamanında çok uyardım dinlemedi. Kulaklığıda Gamepower almıştı sanırım. O yüzden almış herhalde. Bir gün onun ile birlikte oyun oynarken anama sülaleme falan küfür etti ben de o zamandan beri arkadaş değilim. Bilgisayarını 1 yıla yakın oldu alalı. Babasına 7 yıl kullanacağına söz verip almış. Ben ise o PSU'nun patlamasını ve patladığında ise tüm sistemini çöp etmesini istiyorum.Bu PSU ne zamana patlar?
Güç kaynağında sıkıntı olduğunda diğer parçalara zarar gelmez mi?Her PSU üzerinde ters akım engelleyici diyotla birlikte üretilir. PSU HV tarafında bir sorun ya da kısa devre olursa bu LV kısmına gitmez. Ya diyot yanar ya da sigorta.
Zor bir ihtimal. Bunlar göze alınarak devre çiziliyor.Güç kaynağında sıkıntı olduğunda diğer parçalara zarar gelmez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.