Gamepower saber alınır mı?

Bütçe
500
Geldi yine ben sorun yaşamadımcılar.

Sorun yaşamadım demedim ayrıca alınır mı demiş bende böyle böyle demezsek ne olacak? 10 kişi de sorun varsa bende yoktu o zaman almaz değil mi? sadece yay sesi vardı dedim.

Hocam yapmayın Allah aşkına. Buraya 1 sayfa dolusu sorun yaşamış kişilerin konularını atabilirim. RGB tuşun basmasından daha önemliyse o başka.

Gamepower'ın monitörünü kullandım iki sene. İkinci el almıştım üstüne ama hiçbir sorun olmadan cayır cayır kullandım. Nedir bu marka karşılığı nedenleriyle anlatabilir misiniz?

Yeterli gelmediyse daha atabilirim.
@JohnnySilverhand77 @Silinen üye @LynxC

Gamepower dediğimiz şey, Çin malı dandik merdiven altı kulaklıklara logo basılıp satılan ve ertesi gün bozulan aletler... Almayın.

Bakın bu attığım sadece bu model için. Bu markanın onlarca farklı klavyesi var. Ve hepsiyle ilgili en az 30 tane böyle konu bulabilirsiniz. Bunlar sorun yaşayıpta internette hakkını arayanlar. Aramayanlar kat kat daha fazladır. Hala Gamepower almak istiyorsanız alın gitsin. Sorun yaşayınca da buralarda "Tuş basmıyor" diye konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Sayın @Rexie logitech seviyor musun? Ona göre arkadaşa önereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…