serkanyoruk92
Kilopat
Daha fazla  

Şimdi gidip G213 yazarsınız.
"Selam arkadaşlar. Ben Gamepower'ın Warlock compact klavyesini kullanıyorum."
Yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum Rexie
Okumadığım kısmı atar mısın?Eee cin malı diyorduk neyse uzatmayalım.
sen benim yazdığımı okumuyorsun.
Anlıyorum hocam sizi. Bu daha F/P olur.Ben ürün kusursuz mu dedim? Bu ürün fiyat performans diyorum.
Okumadığım kısmı atar mısın?
Anlıyorum hocam sizi. Bu daha F/P olur.
Okumadığım kısmı atar mısın?
Şuan 200TL değil. Ve:"Ben 1-2 senedir kullandım. Sadece yay sesi vardı daha ucuza almıştım ama."
Ben bu klavyeyi alırken 200 civarı filandı ve gerçekten sadece yay sesi vardı sorun yaşamışım.
GamePower Saber RGB Tuş Basmıyor
Arkadaşlar klavyede D tuşu hiç bir şekilde basmıyor artık Mouse'a atadım arkadaşıma da aynısı oldu bir gün W basmadı bir gün D Gamepower almayın aldırtmayın.forum.donanimarsivi.com Gamepower - Şikayetvar
Gamepower şikayet, iletişim, Gamepower yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gamepower için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com Gamepower - Şikayetvar
Gamepower şikayet, iletişim, Gamepower yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gamepower için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com Gamepower - Şikayetvar
Gamepower şikayet, iletişim, Gamepower yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gamepower için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com Gamepower saber RGB bazen "D" tuşu basmıyor
Başlıkta gördüğünüz sorun var. Bazen D tuşu basmıyor.www.technopat.net GamePower Saber Mekanik Klavye Sorunu | DonanımHaber Forum
Konunun yeri burası mı bilmiyorum kusura bakmayın. Yaklaşık 1 ay önce incehesap dan almış olduğum hazır sistemde bulunan GamePower Saber Red Switch klforum.donanimhaber.com Gamepower saber tuşları basmıyor
Öncelikle merhaba. Gamepower saber klavyemin 'W' tuşu bozuk olduğu için YouTube'den bir video izleyip fazla kullanmadığım bir tuş ile yerlerini değiştirmek istedim. Lehimleri söktüm tuşların yerlerini değiştirdim fakat değiştirdikten sonra değiştirdiğim tuşlar dahil Tab ve Q tuşları da...www.technopat.net Gamepower Saber R Tuşu Bazen Basmıyor
Arkadaşlar yeni klavye aldım, daha sıfır ve bir şey fark ettim. Mesela şu anda yazarken bir sıkıntı yok ama bazen R tuşu basmıyor. Nedenini anlamadım. 5 kere basıyorsam 1 tanesinde algılamıyor R tuşunu. Bunun sebebi nedir? Onun dışında klavyede hiçbir sıkıntı yok.www.technopat.net Gamepower saber RGB mekanik klavyede tuşlar basmıyor
Merhabalar. Bu konuyu 1 ay önce açmıştım fakat net bir cevap alamadım. Belki bilenler vardır diye tekrar açıyorum. Ne zaman aldığımı tam hatırlamıyorum galiba 4-5 ay oldu bu klavyeyi alalı. Klavyem Gamepower saber RGB. İlk zamanlar çok rahat kullandım bir sıkıntı çıkmadı. Fakat son 1-2 ay...www.technopat.net Gamepower saber Red Switch 2 haftada tuş bozuldu
2 Hafta önce Gamepower Red Switch mekanik klavye aldım ve şu an "W" tuşu bozuk. Bazen çift basıyor ve bazen basmıyor. Oyun oynayan arkadaşlar ne acılar yaşadığımı anlayabilir. Çözümü olan var mı yoksa direk iade mi etmeliyim?www.technopat.net Gamepower saber klavye CTRL tuşu arızalandı
Dün CTRL tuşunda bir sorun başladı. Her bastığımı almıyor mesela bazen gecikmeli bazen normal bazen de hiç basmıyor. Tuşu çıkarıp düz Switch'e basınca sorun yok fakat tuşu takınca biraz kafayı yiyor :D. Yani yanlış anlamadıysam Switch'i dibine kadar basmayınca (ki daha önce dibine kadar basmadan...www.technopat.net Yeterli gelmediyse daha atabilirim.Gamepower Saber ve Ursa'da Multimedya Tuşları Çalışmıyor
Herkese merhabalar, Klavye olarak Gamepower Saber, mouse olarak Gamepower Ursa, işletim sistemi olarak Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar ilk açıldığında 5-10 saniye klavyemin sağ üst köşesindeki ses azaltma-yükseltme, ses kapatma tuşları çalışıyor. Aynı şekilde Mouse'umun sol tarafındaki iki...www.technopat.net 
@JohnnySilverhand77 @Silinen üye @LynxC