Gamepower Saber RGB vs Rush RK136

Daha fazla  
Soru belli rush dizayn olarak çok hoşuma gitti ama saberda tgb yönünden dikkatimi çekiyor. Teknik detaylar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

RGB yazacağına yanlış yazmış arkadaş.
1636404254529.png

Rush markalı ürün için bir şey diyemeyeceğim ancak Gamepower Saber ürününün bir müddet sonra belli tuşlarda takılma yaptığını duymuştum. Her bütçeye uygun olan klavyeleri içeren şu foruma bir bakmanızı tavsiye ederim.

Tgb onemli evet.

İkisini de tavsiye etmem. Sorunlu klavyeler.

Rush markalı ürün için bir şey diyemeyeceğim ancak Gamepower saber ürününün bir müddet sonra belli tuşlarda takılma yaptığını duymuştum. Her bütçeye uygun olan klavyeleri içeren şu foruma bir bakmanızı tavsiye ederim.

RGB kısmını yanlış yazmışım kusura bakmayın. Rush 200 TL civarında 200-250 TL bütçeyle daha iyi bir şey önerebilecekseniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

RGB kısmını yanlış yazmışım kusura bakmayın. Rush 200 TL civarında 200-250 TL bütçeyle daha iyi bir şey önerebilecekseniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bunun için öneri konusu açmanızı tavsiye ederim fakat büyük ihtimal herkes bu ürünü önerecektir.

Bunun için öneri konusu açmanızı tavsiye ederim fakat büyük ihtimal herkes bu ürünü önerecektir.
Bu ürün RGB değil ama diğerleri arasında en uygunu bu diyebilirim. Ayrıca ışıkların modları çok güzel, beğeneceğinize eminim. Bu arada bu ürün rainbow.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı