Gamepower Saber yerine alınabilecek klavye tavsiyesi

McCharty

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 14 ay önce Gamepower Saber klavye almıştım. Tuşlarında sıkıntı olduğu için servise gönderdim. Tamir edip tekrar gönderdiler ama RGB'lerinden birkaçını bozmuşlar ve tuşlar tam düzelmemiş gibiydi. Tekrar gönderdim. Bugün beni arayıp tuşlarda sıkıntı çok olduğu için değişim veya iade yapabileceklerini söylediler. Değişim için ellerinde saber modeli olmadığı için muadil olarak Gamepower suki veya Gamepower eva 7 modelini gönderebileceklerini söylediler. Bu modeller nasıldır? Tavsiye eder misiniz? Veya iade alıp üstüne biraz daha ekleyip yeni bir klavye mi almalıyım? Alacaksam ne tavsiye edersiniz? İade ücretide 1149 TL. Klavye tavsiyesi içinde söylediğim modellerde Numpad yok ama saber modelinde vardı. Alıştığım için Numpad olmayan klavyeye alışabilir miyim ya da ne kadar kullanışlı oluyor? SteelSeries Apex 3 TKL modelini gördüm mesela nasıldır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam ben şunu tercih ederdim büyük ya da küçük olan mekanik RGB'li Gamepower suki zaten 1.8k civarında ve yanında anahtarlık gönderiliyor (galiba)

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 14 ay önce Gamepower Saber klavye almıştım. Tuşlarında sıkıntı olduğu için servise gönderdim. Tamir edip tekrar gönderdiler ama RGB'lerinden birkaçını bozmuşlar ve tuşlar tam düzelmemiş gibiydi. Tekrar gönderdim. Bugün beni arayıp tuşlarda sıkıntı çok olduğu için değişim veya iade yapabileceklerini söylediler. Değişim için ellerinde saber modeli olmadığı için muadil olarak Gamepower suki veya Gamepower eva 7 modelini gönderebileceklerini söylediler. Bu modeller nasıldır? Tavsiye eder misiniz? Veya iade alıp üstüne biraz daha ekleyip yeni bir klavye mi almalıyım? Alacaksam ne tavsiye edersiniz? İade ücretide 1149 TL. Klavye tavsiyesi içinde söylediğim modellerde NumLock yok ama saber modelinde vardı. Alıştığım için NumLock olmayan klavyeye alışabilir miyim ya da ne kadar kullanışlı oluyor? SteelSeries Apex 3 TKL modelini gördüm mesela nasıldır? Yardımcı olursanız sevinirim.

2. el almanızı öneririm onun dışında 1200TL'ye alabiliceğiniz klavye tatmin etmicektir.

İmkan varsa o markadan sıyrılın. Gamepower, Frisby, Rampage gibi markalar fason.
Kulaklığını da satın almıştım. Fena değil ses kalitesi falan aslında ama malzeme kalitesi çok iyi değil gibi GamePower ürünlerinin. Ne tavsiye edersiniz?
Hocam ben şunu tercih ederdim büyük ya da küçük olan mekanik RGB'li Gamepower suki zaten 1.8k civarında ve yanında anahtarlık gönderiliyor (galiba)
Emin değilim ama aynı boyut sanırım ikisinde de Numpad kısmı yok.

2. el almanızı öneririm onun dışında 1200TL'ye alabiliceğiniz klavye tatmin etmicektir.
1200 üstüne ekleme yapabilirim. Onu yazmayı unutmuşum. 1.8-2k civarlarına kadar çıkabilirim.

Kulaklığını da satın almıştım. Fena değil ses kalitesi falan aslında ama malzeme kalitesi çok iyi değil gibi Gamepower ürünlerinin. Ne tavsiye edersiniz?

Emin değilim ama aynı boyut sanırım ikisinde de Numpad kısmı yok.

1200 üstüne ekleme yapabilirim. Onu yazmayı unutmuşum. 1.8-2K civarlarına kadar çıkabilirim.

Crosair? Blue switchte numpad var diye biliyorum

Kulaklığını da satın almıştım. Fena değil ses kalitesi falan aslında ama malzeme kalitesi çok iyi değil gibi Gamepower ürünlerinin. Ne tavsiye edersiniz?

Emin değilim ama aynı boyut sanırım ikisinde de numpad kısmı yok.

1200 üstüne ekleme yapabilirim. Onu yazmayı unutmuşum. 1.8-2K civarlarına kadar çıkabilirim.

Hocam klavyeden pek anlamam ama fikrim şu ki Razer bazı modellerinde tuş çift basma gibi kronik bir sorun var aynı şekilde Logitech'de dahil diyebilirim alırken bayağı araştırın derim geçen seneki kullandığım Razer klavyeyi bilinçsiz aldığım için hala pişmanlığını yaşıyorum.

Crosair? Blue switchte numpad var diye biliyorum
Hangi modeli?
Hocam klavyeden pek anlamam ama fikrim şu ki Razer bazı modellerinde tuş çift basma gibi kronik bir sorun var aynı şekilde Logitech'de dahil diyebilirim alırken bayağı araştırın derim geçen seneki kullandığım Razer klavyeyi bilinçsiz aldığım için hala pişmanlığını yaşıyorum.
Anladım hocam. Bende dediğim modeli buldum. SteelSeries Apex 3 KTL. Güzel diyorlar.

Hangi modeli?

Anladım hocam. Bende dediğim modeli buldum. SteelSeries Apex 3 ktl. Güzel diyorlar.

Biraz forumlarda gezinince mekanik istemiyorsan alınır diyenler var membran klavyeye bu kadar para verilmez diyenler var.
Eğer klavye takıntınız yoksa uzun süreli kullanabileceğiniz malzeme kalitesi iyi bir klavye alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı