Gamepower Sendo nasıldır?

k3soju

Hectopat
Merhabalar, elimde Zowie EC1-a var ve mouse değiştirmeyi düşünüyorum scream gibi oyuncular hafif mouselarda oynuyorlar bende Gamepower sendo almak istiyorum.
Şu an kullandığım Zowie EC1-a 99G, sendo ise 60G, sendo aklıma çok yattı EC1-a yı sattığım en kısa sürede alacağım.
Aklımdaki sorular; skatezleri kötü müdür? Çok fazla mouse kullandığım en fazla rahatsız olduğum yön skatezleri idi internette izlediğim videolardan her şeyi anladım bir tek skatezlerinden bahsetmemişler, skatezleri ve mouse hakkında düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Mouse hakkında açıkca düşünücelerinizi söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower ursa kullandım 1 sene sonra kablosu koptu markayı tavsiye etmiyorum. Daha sonra HyperX aldım çok memnunum.

EC1-a kullanıyorum daha düşük ağırlığa sahip mouse istiyorum CS:GO'da daha iyi olmak istiyorum.
Almışken değiştirmeye değecek ve 3398 sensörü olan Cooler Master mm710 alsanız daha iyi olur.

Hocam 200 tlm var en hafif mouse GP sendo o nedenle alacağım galiba cooler bayağı aşıyor benii.

Ağırlığı biraz fazla fakat 200 TL'ye Rival 110 önerebilirm. Çok güzel mouse. Eğer elin çok büyük değilse ergonomik.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı