Gamepower Sonic T80 alınır mı?

HondaS2000

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gözümü 27 inçe diktim sizce bu monitör alınır mı? Fiyatı da özelliklerine göre çok iyi hiç konu açılmamış ben açmış olayım, almak isteyen olursa bu konuyu okur.

Gamepower marka olması alınmaması için bir sebep. Aşırı derecede kalitesiz oluyorlar.

Her türlü alınır. Yıllardır Gamepower monitör kullanıyorum ayrıca artı olarak Samsung. Daha önce kullandıysanız gözün daha çok çabuk alışır. Alınmaz diyen arkadaşlar daha önce kullanmadıkları için hep -1 veriyor, sorun bundan ibarettir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Markanın en iyi monitörüdür kendisi ve yaptığınız bir ön yargıdır 🙂. Ekran paneli, çerçeveleri ve içindeki parçaları sağlayan firma dünyanın en iyi panellerini üretenlerden biri olan şirket. Bu modelde ghosting yok denecek kadar az. Gerçeğe en yakın ms GtG değerleri mevcut. Bunlar yetmedi ve gelen ürünü beğenmediyseniz ya da sorun yaşadıysanız da, ölüpiksel garantisi var ve firmanın garanti süreci hızlı işliyor.

Arkadaşlar gözümü 27 inçe diktim sizce bu monitör alınır mı? Fiyatı da özelliklerine göre çok iyi hiç konu açılmamış ben açmış olayım, almak isteyen olursa bu konuyu okur.

Ürün şu an indirimde ve almanı tavsiye ederim.

En detaylı inceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı