Gamepower Suki TKL alınır mı?

Ajazz AK871'in en büyük avantajı Suki TKL'ye göre daha sağlam malzeme kalitesine ve hotswape sahip olması.
Sırf Hotswap olmasından ötürü bile Suki'ye göre fersah fersah öne geçiyor.
 
O ne oluyor hocam sorması ayıp?
Switchlerin bozulması halinde çıkarıp yerine yenisini takabiliyorsun. Yada red switch hoşuna gitmediyse yeni klavye almak zorunda değilsin, farklı renk switch al, redleri çıkar onları tak. Ajazz AK873 kullanıyorum mesela ben, Türkiye'ye döndüğümde bi Gateron Cream Yellow almayı planlıyorum.
 
Switchlerin bozulması halinde çıkarıp yerine yenisini takabiliyorsun. Ya da red switch hoşuna gitmediyse yeni klavye almak zorunda değilsin, farklı renk switch al, redleri çıkar onları tak. Ajazz AK873 kullanıyorum mesela ben, Türkiye'ye döndüğümde bir Gateron Cream Yellow almayı planlıyorum.

Hocam ben 871 almayı düşünüyorum ancak oyunlarda bir gecikmesi olur mu emin olamadım aslında çok oyun oynamıyorum. Bir de bazı harfler yok ya İngilizce klavye Ğ, ü falan o sorun olur mu bilemedim
 
Hocam ben 871 almayı düşünüyorum ancak oyunlarda bir gecikmesi olur mu emin olamadım aslında çok oyun oynamıyorum. Bir de bazı harfler yok ya İngilizce klavye Ğ, ü falan o sorun olur mu bilemedim
Olmuyor eğer klavyeye bakarak yazmıyorsan. Gecikme kısmını bilmiyorum, 871 kullanmadım ama bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Ğ Ü eksikliğini de hissetmezsin çünkü oraya bakarak yazmayacaksın. Klavye üstünde Ğ Ü gözükmemesi klavyenin Ğ Ü yazamayacağı anlamına gelmiyor. Windows'ta seçtiğin layout'a göre yazar tuşlar.
 
Olmuyor eğer klavyeye bakarak yazmıyorsan. Gecikme kısmını bilmiyorum, 871 kullanmadım ama bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Ğ Ü eksikliğini de hissetmezsin çünkü oraya bakarak yazmayacaksın. Klavye üstünde Ğ Ü gözükmemesi klavyenin Ğ Ü yazamayacağı anlamına gelmiyor. Windows'ta seçtiğin Layout'a göre yazar tuşlar.

Anladım hocam yurt dışından gelecekmiş ürün Amazon yürütüyor süreci orada bir sıkıntı olmaz değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı