- Makaleler
- 2
Gamepower Tinker V2 Siyah 7.1 Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Tinker V2 Siyah 7.1 Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam Gamepower Medusa önermiyor bazıları siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam bütçeyi aşabilecek durumda değilim şu an.
Peki bu kulaklık nasıldır?
![]()
Kulaklık & Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - n11
Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kulaklık & Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Terleme vs yapıyor mu?Kullanmadığım, deneyimlemediğim için bilemiyorum hocam, fakat Gamepower Medusa kullanıyorum şu anda, soruların varsa cevaplayabilirim.
Kullanmaktayım, Teknosa' dan almıştım. Harika bir kulaklık değil ama parasına göre iyi bence mikrofon yeterli, ses kalitesi fena sayılmaz uzun süre takılınca kulakta ağrı ve terleme yapıyor ama kişiden kişiye değişebilir kulak büyüklüğü önemli bence bu kısımda ayrıca kutusundan fazladan bir çift ped çıkması hoş ve basit olsa bile yazılımı var ama ben sanal 7.1 modu kapalı kullanıyorum. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.Hocam bütçeyi aşabilecek durumda değilim şuan.
Peki bu kulaklık nasıldır?
![]()
Kulaklık & Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - n11
Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kulaklık & Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Terleme vs yapıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.