Gamepower Ursa alınır mı?

Bu fareyi arkadaşımdan gördüm ve bayağı hoşuma gitti ele oturması tuş basma hissiyatı olsun gayet güzel. İleride bir sorun çıkartır mı?
Ürüne göre değişiyor. Önceden mouse olarak Ursa ve kulaklık olarak Medusa kullanıyordum. Bir sorununu görmedim. Yeterince iyiydi benim için, fakat bütçene göre değişir. Bütçene uygun daha kaliteli ürünler varsa neden olmasın?
 
Bir önceki farem bu marka modeldi. Ben herhangi bir sorun vs yaşamadım yazılım olarak. Fakat farenin sol ve sağ Click üzerindeki kaplamalar soyuldu.
 
Hocam spesifik olarak söylediğiniz modeli bilmesem de Gamepower'ın ürünlerinde genel olarak kalitesiz malzemeler kullandığını biliyorum ve cihazların aşınması veya bozulması olası. Bu yüzden size önerim spesifik bir ürüne yönelmektense, forumda yeni bir konu açıp bütçenizi de belirterek mouse önerisi almak.
 
Hayatta tavsiye etmem. Ayrıca farklı bir modele karar verirseniz kronik sorunlu olup olmadığına bakıp mesela bende Rival 3 var kronik olarak çift tıklama sorunu var. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı