Wuxios Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Tokat 16 Ağustos 2021 #21 Xeonayp dedi: Örneğin hassasiyetini Valorant'ta 0,2 yap. Dpi ise 800 olsun. Mouse'u hızlıca çevir, bakalım takılacak mı? Genişletmek için tıkla... 800 olduğunu nereden anlayabilirim?
Xeonayp dedi: Örneğin hassasiyetini Valorant'ta 0,2 yap. Dpi ise 800 olsun. Mouse'u hızlıca çevir, bakalım takılacak mı? Genişletmek için tıkla... 800 olduğunu nereden anlayabilirim?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Ağustos 2021 #22 Wuxios dedi: 800 olduğunu nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılımı var mı sizde?
Wuxios Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Tokat 16 Ağustos 2021 #23 Xeonayp dedi: Yazılımı var mı sizde? Genişletmek için tıkla... Yüklemedim, ama gerek yok ben bu ayarlarla denesem olur mu takılıp takılmıyacağını.
Xeonayp dedi: Yazılımı var mı sizde? Genişletmek için tıkla... Yüklemedim, ama gerek yok ben bu ayarlarla denesem olur mu takılıp takılmıyacağını.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Ağustos 2021 #24 Wuxios dedi: Yüklemedim, ama gerek yok ben bu ayarlarla denesem olur mu takılıp takılmıyacağını. Genişletmek için tıkla... Olur tabiiki hassasiyeti 0,1 de yapabilirsiniz.
Wuxios dedi: Yüklemedim, ama gerek yok ben bu ayarlarla denesem olur mu takılıp takılmıyacağını. Genişletmek için tıkla... Olur tabiiki hassasiyeti 0,1 de yapabilirsiniz.
Wuxios Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Tokat 16 Ağustos 2021 #25 Xeonayp dedi: Olur tabiiki hassasiyeti 0,1 de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam dpi ellemiyorum sadece Valorant'ta 0,1 yapıp aniden hızlıca çevireceğim değil mi?
Xeonayp dedi: Olur tabiiki hassasiyeti 0,1 de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam dpi ellemiyorum sadece Valorant'ta 0,1 yapıp aniden hızlıca çevireceğim değil mi?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #26 Berbat bir ürün, imkanınız varsa derhal iade edip Katar Pro alın.
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Ağustos 2021 #27 Rivadex dedi: Berbat bir ürün, imkanınız varsa derhal iade edip Katar Pro alın. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum. Katar Pro neredeyse 10 Game Power mouse'a eşit (?)
Rivadex dedi: Berbat bir ürün, imkanınız varsa derhal iade edip Katar Pro alın. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum. Katar Pro neredeyse 10 Game Power mouse'a eşit (?)
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Ağustos 2021 #28 Wuxios dedi: Tamam dpi ellemiyorum sadece Valorant'ta 0,1 yapıp aniden hızlıca çevireceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sanki tam arkanızdan bir anda birisi sizi taramaya başladı, aniden hızlı tek bir hareketle çevirin.
Wuxios dedi: Tamam dpi ellemiyorum sadece Valorant'ta 0,1 yapıp aniden hızlıca çevireceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sanki tam arkanızdan bir anda birisi sizi taramaya başladı, aniden hızlı tek bir hareketle çevirin.
Wuxios Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Tokat 16 Ağustos 2021 #29 Xeonayp dedi: Evet sanki tam arkanızdan bir anda birisi sizi taramaya başladı, aniden hızlı tek bir hareketle çevirin. Genişletmek için tıkla... 5 defa test ettim 5indede takılma olmadı.
Xeonayp dedi: Evet sanki tam arkanızdan bir anda birisi sizi taramaya başladı, aniden hızlı tek bir hareketle çevirin. Genişletmek için tıkla... 5 defa test ettim 5indede takılma olmadı.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Ağustos 2021 #30 Wuxios dedi: 5 defa test ettim 5indede takılma olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok. Keşke Katar Pro veya Viper Mini alsaydınız. Neyse yapacak bir şey yok hayırlı olsun.
Wuxios dedi: 5 defa test ettim 5indede takılma olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok. Keşke Katar Pro veya Viper Mini alsaydınız. Neyse yapacak bir şey yok hayırlı olsun.