Gamepower Ursa vs Logitech G102 Prodigy

Makaleler
3
İkisi arasında kaldım marka takıntım yok. Fakat RGB takıntım var. Elim orta ile büyük arası. Palm grip olmasını istiyorum. Eski mouseum Everest SM770 idi elime oturuyordu fakat sensörü ve tuş kalitesi kötüydü. Bir de RGB tek lamba ile yapılıyordu. Yani elime tam oturup terletmeyecek bir mouse olsun yeter.

Gamepower tarzı dandik ürünleri boş verin, yokmuş gibi sayın hatta. Açık ara G102, 2 yıldır sağlam. Tuşları güzel, hala çift tıklama gibi bir sorun çıkarmadı ve sensörü hoş, ıskalamıyor.

G102 al kafan rahat olsun. El tutuşu olarak biraz yassı bir mouse. Almadan önce bir mağazaya gidip bi' tutun, deneyin derim. Ben de G102 ile SteelSeries Rival 110 arasında kalmıştım. Rival 110 elime daha iyi oturduğu için onu aldım. Ama emin ol Gamepower aldıktan 1 sene sonra pişman olacaksın. Mouse sadece görünüm olarak güzel duruyor. Ama teknik olarak bir ofis faresinden tek avantajı yandaki tuşları.

Kullandığım G102 1.5 senede bozuldu ve garantiye yolladım. Pazartesi günü yenisi kargoya verilecek. Şu an elimde sol ve sağ kliği bozuk olan yedek G300s var. G102 için tek diyebileceğim ilk kullanımda fareye 1 hafta alışma süreci oluyor. O süre zarfından sonra yapın ayarınızı yaslanın fare topluyor zaten tüm killeri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı