Gamepower ve Rampage alınmaz mı?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Rampage ve Gamepower markasına bakıyordum ama forumda da olsun, etrafımdakiler de bu markayı kötülüyorlar.
Bunun sebebi ne?
Alınmaz mı?

Rampage alınmaz ama Gamepower mis gibi marka monitörünü 6 yıldır kullanıyorum tek bir kör nokta yok.
Hocam gamepower markasıda kötü diyorlar, mausunu

Her ikisinin de çok iyi ürünleri var, çok kötü ürünleri de var. Kötüsünü alırsan lanet edersin iyisini alırsan bu paraya ne güzel aldım be dersin. Araştırıp al ne alıyorsan.

Arkadaşlar Rampage ve Gamepower markasına bakıyordum ama forumda da olsun, etrafımdakiler de bu markayı kötülüyorlar.
Bunun sebebi ne?
Alınmaz mı?
Genel olarak sorunlu veya kötü ürün yapıyorlar. Aldığınız üründe çoğunlukla elinizde kalıyor, bazende şansınıza yıllarca kullanıyorsunuz. Herzaman daha iyi alternatifleri oluyor ama cidden hiçbir halt alamıyacağınız bütçelerde tercih etmeniz sıkıntı olmuyor.

Her ikisinin de çok iyi ürünleri var, çok kötü ürünleri de var. Kötüsünü alırsan lanet edersin iyisini alırsan bu paraya ne güzel aldım be dersin. Araştırıp al ne alıyorsan.

Rampage kulaklık kullanıyorum aldığımdan beri sağ ya da sol sesi arada sırada kendiliğinden gidiyor.

Genel olarak iyi markalar değiller, ama markadan çok model daha önemli. Rampage'in kötü ürünleri çok, ama mesela Zenith Pro gerçekten iyi bir mouse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı