Gamepower ve Rampage alınmaz mı?

Evet alınmaz. Çünkü ürünleri hem kalitesiz hem de olması gereken fiyatından yüksek. Ben geçen sene Gamepower klavye ve Rampage kulaklık aldım. Daha 1.5 sene oldu ancak klavye basmamaya, kulaklık ise cızırdamaya başladı. Sesi azıcık açınca bile cızırdama var. İkisine toplam 1500 harcadım.

Arkadaşlar Rampage ve Gamepower markasına bakıyordum ama forumda da olsun, etrafımdakiler de bu markayı kötülüyorlar.
Bunun sebebi ne?
Alınmaz mı?

Hocam bu 2 markanın nadir iyi ürünleri oluyor ben kulaklık almıştım Rampage Fury X çok rahat mikrofon ve ses kalitesi olarak gerçekten güzel ama elimde Rampage mouse var 2 yıllık kamyon cevirmeyle aynı enerji harciyorsun.

Bu markalarda kendi içlerinde sınıflanabilir. Misal Rampage Trust, Snopy, Gamepower, Gametech, Havit, Redragon, twisted minds, James Donkey, inca vs.

Bunların kendi içinde daha iyisi ve kötüsü diye ayıklanabilir. Redragon, Havit, Gamepower, twisted minds daha üst kalitelileri diğerleri daha fason denebilir.

Bu sınıfın bir üstü ise Wraith, Glorious vs olabilir.

Ha bunlardan sonrası işte büyük global alanda isim yapmış Razer, Corsair, ASUS, Logitech, MSI, diye level atlıyor...

Maalesef ülke şartları böyle devam ettikçe bizde aşağı seviyelere kaymaya başlayacağız gibi duruyor. Havit, Gamepower ve Redragon bana göre iyi ürünleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı