Gamepower veya Power Boost PSU'lar kullanılabilir

Bu sitede bu PSU'lara yönelik büyük bir algı operasyonu dönüyor.
Benim eski sistemimde kullandığım Gamepower PSU yaklaşık 3.5 yıllık ve gram sıkıntı çekmeden kullandım.
Arakadaşım ise Power Boost psusunu 2 yıldır kullanıyor ve sıkıntı çekmedi.

Teknoloji şans işi. Güç kaynaklarının görevi sistemi çalıştırmak ve olağan durumlarda elektrik kesilmesi kaçak akım gibi durumlarda sistemi korumak. Daha güvenilir PSU'lar güven veren markalar varken bu güç kaynaklarına güvenelim?
 
Evet sonra PSU patladı mı bozuldu mu diğer parçalara da zarar verince kullanılır dersiniz.(!)
Bende yanlışlıkla Frisby denilen çöpü almıştım ne kasanın fanları kasayı soğutabiliyor ne de güç kaynağı yetiyordu. Az kalsın sistemim komple gidecekti. Bu tarz dandik PSU'lar bilgisayar boştayken bile motor gibi ses çıkarıyorlar. Frisby ve Power Boost'un tek farkı adı. Onun dışında aynı şekilde çöpler. Rampage de öyle. Sizin yüzünüzden bu konuyu görüp bu çöpleri alacaklar ve sonra ellerinde kalacak. Para da çöpe gidecek. İçiniz rahat edecek mi acaba?
 
Son düzenleme:
Algı operasyonu falan yok. Bilindik markaların bile sorunlu olabildiği bir üründe üretimhanesi belli olmayan Çin toptancılarından alıp üzerine markalarını basıp satanları elbette önermeyeceğiz.

Sizde veya arkadaşınızda bir sorun olmamış olması bu ürünleri kaliteli yapmıyor.
Azıcık fazla para vermekten kaçınarak tüm sisteminizden olabilirsiniz.
 
Algı operasyonu dönüyor ne demek, iyice çığrından çıkmış işler. Alın detaylı incelemesini burada yaptık bu ve türevlerinin:


Mümkün mertebe uzak duruyorsunuz, halihazırda elinizde varsa da düzgünce bütçeniz oluşuncaya kadar kullanmanızda bir sakınca yok. Patlamaya hazır bomba da değil en nihayetinde.
 
Büyük resmi görmüşsün tebrikler. Normalde uzun uzun açıklayabilirim de iki sorum olacak. Bunlara tatminkâr cevap verebilirsen kenardaki Frisby PSU'mu tekrar kasaya takacağım.

1- Senin ve arkadaşının problem yaşamaması, genel olarak bu markaların kötü olduğu gerçeğini değiştirir mi?

2- Herhangi bir elektrik kesintisinde ya da keyfi, bu PSU'lar conta yakınca bütün sistemimin zararını karşılayacak mısın?
 
Konunun içeriğini geçtim, bu konunun makale cinsinden açılmaması gerekti başından. Düzeldi şimdi neyse ki. Teşekkürler Moderasyon.

Özellikle PSU kategorisinde “ben şu kadar süre kullandım sorun çıkarmadı” argümanıyla bir ürünü savunamazsınız. Bir ton inceleme, test ekipmanları ve standartlar bomboş iş demek oluyor bu doğrudan. Algı operasyonu ayrıca ağır bir söylem, siyaset yapmıyoruz burada malum.
 

Geri
Yukarı