Gamepower WarCry alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden yaptığı üstüne marka basmaları düşük kalitesi ile alınmaz.

Bana en az 600W PSU'lu hava akışı iyi geniş kablolaması iyi olan bol fanlı kasa lazım İncehesap Gaming gecesinden alacağım zamanı geldiğinde. Bütçe 100-1200 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana en az 600W PSU'lu hava akışı iyi geniş kablolaması iyi olan bol fanlı kasa lazım İncehesap Gaming gecesinden alacağım zamanı geldiğinde. Bütçe 100-1200 arası.

TD500 ARGB MB511 ARGB bildiklerim bunlar MB511 ARGB İtopya'da 650W 80+ PSU ile 1145 TL.

bana en az 600w psu lu hava akışı iyi geniş kablolaması iyi olan bol fanlı kasa lazım incehesap gaming gecesinden alıcam zamanı geldiğinde. Bütçe 100-1200 arası

O halde zamanı geldiğinde konu açarsınız. Daha gerçekleşmemiş bir zaman hakkında fikir sunulamaz. Gaming Gecesi etkinliğinde indirime girecek ürünler, satış öncesi sergilenmekte zaten.

O halde zamanı geldiğinde konu açarsınız. Daha gerçekleşmemiş bir zaman hakkında fikir sunulamaz. Gaming gecesi etkinliğinde indirime girecek ürünler, satış öncesi sergilenmekte zaten.

Ve her ürün satılmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı