Gamepower Warcry ATX kasa nasıldır?

Bizzat kullanan 2 arkadaşım var, kasa tam bir teneke. Fotoğrafı seni yanıltmasın RGB'si çok ucuz görünüyor 360mm AiO almayacaksan o görüntünün yanına bile yaklaşamaz. Kasanın her yeri ayrı oynuyor, videolarında belli oluyor mu bilmiyorum ama malzeme kalitesi çöp olduğundan bir güven ve sağlamlık hissi vermiyor. Bunlar dışında sirkülasyonu berbat, biraz iç hacmine güvenebilirsin. İçinden çıkan fanlar ucuz ve bazıları gürültülü, sesli denk gelebiliyor. 3/10 bir kasa 700 TL'den fazlasını hak etmiyor onun da çoğu kısmı 6 adet fandan geliyor zaten.

O zaman gereksiz.
 
O zaman gereksiz.

Kesinlikle gereksiz. En azından soğutma performansı iyi olsa içim yanmayacak. @MisafirTerliği34 attığı videoyu izledim normal fan hızında ekran kartı 82 dereceyi görmüş, fanlar gürültü yapacak şekilde çalıştırıldığında 72 derece olmuş. Benim önü kapalı ve 3+1 fanı olan 4 yıllık Corsair 270R bile o testte 69 dereceyi görüyor ve fanlardan ses gelmiyor. Bu bütçede Corsair 5000D, Cooler Master TD500, ASUS TUF GT301, Phanteks P400A bakabilirsin hepsi kaliteli ve soğutması başarılı kasalardır.
 
Hacı açıkçası şu an ben kullandığım kasadan çok memnunum sadece bu kasayı görüntüsü için almak istemiştim ama böyle yorumlar görünce gereksiz olduğunu düşündüm.

Kullandığım kasa bu soğutması falan çok iyi her yeri RGB.

Bu kasayı acilen değiştir, hava akışı berbat.
 
Nereden biliyorsun kanka söyler misin, ben 1 yıldır kullanıyorum gayet iyi ve serin.
Önü tamamen kapalı çünkü kasanın cam var, öndeki 3 tane fan kasanın içine dışarıdan soğuk hava çekemiyor, çekse bile çok az çekebiliyor çünkü önünde onu engelleyen cam var. Hava camın içinden geçemez ya hani. Eğer parçaların bu kadar kötü hava akışına rağmen zaten soğuk çalışıyorsa demek ki parçaların soğutması iyi, kasa serin değil. Yeni kasa alırsan daha da soğuk çalışacaklar.
 
Markacılar alınmaz demeden söyleyeyim, fena bir kasa değil, ucuz yollu içi dolu O11 diyebiliriz. Ancak şu anki fiyatı bence bir tık pahalı, PSU kesinlikle ayrı alınmalı ve hava akışı çok iyi planlanmalı. Hatta direkt olarak CPU için AiO şart diyebiliriz sağlıklı termaller için.

1250TL'ye PSU suz var alınır mı? Bir de benim bir sorumu cevaplarsanız güzel olur. Bu konuyla ilgili
GAMEPOWER WARCRY MID ATX GAMING KASA (6 ARGB FAN) Fiyatları ve Özellikleri
 
1250TL'ye PSU suz var alınır mı? Bir de benim bir sorumu cevaplarsanız güzel olur. Bu konuyla ilgili.
GAMEPOWER WARCRY MID ATX GAMING KASA (6 ARGB FAN) Fiyatları ve Özellikleri

Kardeşim iyi ki almışım sana bu kadar diyorum, PSU olmadan aldım bende kazan bilişim'den adamlar her yerde üyeliği var ben en uygun olarak N11 sitesinden aldım en düşük İncehesap satıyor 1099 TL'ye fakat denk gelirsen alırsın sürekli hemen bitiyor stokları ve ben 1156 TL'ye aldım, fanların ön ve arkasına logo yok aradım garanti servisini 6-7 aydır böyle logo yok son çıkan modellerinde dedi bu sorun edilecek şey değil, alt fanları içeri alacak şekilde konumlandırdım yan fanlar zaten dışarı atıyor bir de sıvı soğutmam var, 10 numara kablo düzeni yaptım çıt çıt ile falan, kasanın tek kusuru saçlarının biraz ince olması ama ben çok araştığım için montaj yaparken çok özenli yaptım zevkle saatlerce uğraştım :) kasanın kumandası var bir sürü RGB var, anakartın destekliyorsa anakarttan RGB ayarlıyorsun RGB'lerin parlaklığını düşürebiliyorsun kapatabiliyorsun, kumanda da fan hızı ayarlama var 4 kademe, tabii en yüksekte biraz ses yapıyor ama hava sesi normal 6 fan oyun oynarken sıkıntı yok, normal gezinirken en düşüğe alıyorum fanı, sıvı soğutmayı da RGB programından en düşüğe alıyorum ses seda yok, onun haricinde gerçekten ben kasaya aşık oldum çok güzel, şöyle de bir şey var bu kasaya uygun hava soğutma alıp, 9 fanlı olarak kullanabilirsin. Daha soracakların var ise Instagram bırakıyorum. ( fatih.1764 ) Genel olarak çok memnun kaldım kasadan! İlerleyen zaman 3 fanlı ve RGB'li sıvı soğutma alacağım.
Görsel.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20211116_005810.jpg
    IMG_20211116_005810.jpg
    176,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20211116_005754.jpg
    IMG_20211116_005754.jpg
    204,7 KB · Görüntüleme: 58

Geri
Yukarı