Gamepower warCry kullanan var mı?

Selamlar, bildiğiniz üzere Sosyal'de fırın tabirlerine maruz kalan bir kasa warcry. Ama bunu kullanmayan kişiler diyor. Lakin kasa lianli tasarımını kullanıyor ve kasanın incelemeleri gayet olumlu. (lianli için diyorum.) Kullananlar varsa, kullandığı bileşenleri ve yük altında kaç derece olduğunu söyleyebilir mi?

evet biliyorum Gamepower alınmaz, evet biliyorum malzeme kalitesi kötü. Soruma cevap arıyorum lütfen alakasız şeyler yazmayın.

Biraz geç bir cevap fakat kasa içi hava akışı bahsedildigi gibi fırın muamelesi görecek bir kasa değil malum günümüz insanları konu uzerinden 1 senede geçse marka tepkileri çok büyük kasanin altindaki fanlari iceriye soguk hava ufleyecek sekilde onundeki fanlari ise egzoz olarak kullandim R5 3400G APU sisteme sahibim forzo Horizon 4, battfield 1 gibi işlemci %100 calistirdigi oyunlarda 62 dereceyi geçmedi bir çılgınlık ve heves olarak 360mm sıvı sogutma aldım fanlarinida yine egzoz şeklinde montajlayip kullandigimda ise 44 dereceyi asla geçmedi kasada en önemli şey hava akışını ayarlayabilmek bulundugu ortama odaya göre kendi dizayninizi gerceklestirmek Gamepower çöp fırın ibaresinden önce kullanip deneyip yorum yapacak bir toplum yetişir diye umudum var hâlâ.
 

Geri
Yukarı