GamePower Warlock alınır mı?

Alınmaz. Kronik sorunlu bir model.

Kronik sorunlu olmasa bile alınmaz. GamePower çevre bileşenlerinin dandik olduğunu bir türlü anlatamadık gitti. 250 TL'ye mekanik klavye mi olur yahu? G213, MK110, HyperX Alloy Core gibi Membran klavyeler bile 300+TL iken 250 TL'ye mekanik klavye almak ne kadar mantıkli sizce? Mercedes olsun, full paket olsun, son model olsun, sıfır olsun ama 50K olsun... Yok öyle dünya maalesef. Şu konunun ilk başlığını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız :
 
Gamepower Warlock'u asla önermem klavyenin tuşları bir zaman sonra dokunmatik hissi veriyor bastığını bile anlamıyorsun.
Bütçenize göre bu klavyeyi buldum. Klavye fiyatları uçmuş gitmiş düzgün bir şey bulamadım.
 
Offf... Cidden anlamıyorum insanları. Nasil kanabiliyorsunuz? X ürunü piyasanin her yerinde 500 birime satılıyorsa ve bir firma çıkıp "Bakın aynısını 250 birime satıyoruz." diyorsa yalan söylüyordur. Kimse babasınin hayrina boyle bir sey yapmaz. Marka mekanik klavyeler 500 TL'den başlarken 230TL'ye mekanik klavye alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Adı mekanik sadece. Bütün bileşenleri o kadar dandik ki...

Uğraşıp bir link bıraktım okuyup anlayasınız diye.
 
Offf... Cidden anlamıyorum insanları. Nasil kanabiliyorsunuz? X ürunü piyasanin her yerinde 500 birime satılıyorsa ve bir firma çıkıp "Bakın aynısını 250 birime satıyoruz." Diyorsa yalan söylüyordur. Kimse babasınin hayrina boyle bir şey yapmaz. Marka mekanik klavyeler 500 TL'den başlarken 230TL'ye mekanik klavye alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Adı mekanik sadece. Bütün bileşenleri o kadar dandik ki...

Uğraşıp bir link bıraktım okuyup anlayasınız diye.

Yav kardeşim o kadar bütçem yok ne yapmamı bekliyorsun?
 
Membran klavye veya düz normal klavye alacaksın, paran yoksa ve illa almak istiyorsanız buyrun sizi tutan yok, biz öneri veririz uyup uymamak size kalmış, aldığınız zaman pişman olmayın ama :).
 

Geri
Yukarı