Gamepower Warlock Alınır mı?

KairosTr

Centipat
180 TL bütçem var. Gamepower Warlock almayı düşünüyorum. Yaklaşık beni 2 sene götürmesini istiyorum. Sizce almalı mıyım? Rampage Rapido almıştım iade ettim memnun kalmadım. Acaba bunu alabilir miyim emin değilim. Çok yazı okudum, kimisi uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yok, kimisi alma demiş. Çok aradayım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cherry MX Mekanik anahtar kullanan Gigabyte Force K83 modeli çıktıktan sonra Masterkeys Lite artık alınmaz. Eskiden fiyatına göre başarılı mekanik hissiyatı yüzünden öneriyorduk. Ben Gigabyte K83 tavsiye ederim. Game Power - James Eşşek - Frisby -Gamemax - Everest - Rampage hepsinden uzak durun. @KnoxWille Kendi çapınızda alay etme çabanızı anlamadım. Yaşınıza veriyorum.

Cherry MX Mekanik anahtar kullanan Gigabyte Force K83 modeli çıktıktan sonra Masterkeys Lite artık alınmaz. Eskiden fiyatına göre başarılı mekanik hissiyatı yüzünden öneriyorduk. Ben Gigabyte K83 tavsiye ederim. Game Power - James Eşşek - Frisby -Gamemax - Everest - Rampage hepsinden uzak durun. @KnoxWille Kendi çapınızda alay etme çabanızı anlamadım. Yaşınıza veriyorum.
Alakası yok forum bir markanın çok fanatiği var özellikle CM markasına

Bağırmak? Markanın Türkçe adını söyledim. Çoğu kişi ürünleri iyi olduğu için tavsiye eder. Eskiden o fiyat aralığında en iyi ürün olduğu için öneriyorduk. Cherry MX anahtar kullanan Gigabyte modeli çıktıktan sonra ışıklandırma dışında bir olayı kalmadı. Marka hayranı olduğumuzu neden düşündünüz? Hayranlık görmek için iOS bölümüne uğramanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı