Gamepower Warlock kullanıp mutlu olmak

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam.

Ben 2 yıllık Gamepower Warlock kullanıcısıyım. Zamanında 230 TL'ye almıştım. Klavye ile ilgili tek sorunum köye götürürken bilek desteğini kırmış olmam. Onun dışında geçen gün çıkarıp temizliğini de yaptım. Belki bana kaliteli denk geldi. Ama Gamepower bakış açım biraz sallantılı buradaki yorumları (genelde kullanmamış olanların) okuyunca kötü geliyor fakat klavye karşımda çatur çutur da çalışıyor. Sizin değerli düşüncelerinizi almayı çok isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam.

Ben 2 yıllık Gamepower Warlock kullanıcısıyım. Zamanında 230 TL'ye almıştım. Klavye ile ilgili tek sorunum köye götürürken bilek desteğini kırmış olmam. Onun dışında geçen gün çıkarıp temizliğini de yaptım. Belki bana kaliteli denk geldi. Ama Gamepower bakış açım biraz sallantılı buradaki yorumları (genelde kullanmamış olanların) okuyunca kötü geliyor fakat klavye karşımda çatur çutur da çalışıyor. Sizin değerli düşüncelerinizi almayı çok isterim.

Hocam klavyeyi alalı 2 hafta oldu W tuşu bugün sıkıntı çıkarmaya başladı bazen basmıyor neden böyle hatta coğu zaman basmıyor yardımcı olur musun.

Gamepower markasını bilmem ve kalitesine güvenmem.
Logitech'in en ucuz ürününden en pahalısını satın aldım, hepsinden memnunum. 7 senelik, 6 senelik, 4 senelik ürünler var elimde. Hepsi de ilk günkü gibi sağlamlar ve herhangi bir arızası yok. Ayrıca malzeme kalitesi ödediğiniz paranın karşılığını alma hissiyatı çok iyi. Elektronik ürün bu, aldıklarım arıza da çıkarabilirdi. Garantisine ve servisine güvenim tam. Garantisi bitince bozulursa ne mi yaparım? Yine Logitech alırım. Hatta biri arızalansın artık da, yeni çıkan modelleri satın almak için bahanem olsun diyorum.
Gamepower ucuza harikalar da satsa almam. Neden mi? Param çok olduğu için değil. Param kıymetli olduğu için.
İsteyen istediği ürünü alabilir, ancak ben bu tür markaları ne kullanırım ne de öneririm.

Sürücü desteği ve müşteri hizmetleri gibi şeyler çok iyi olmayınca malzeme kalitesinin de pek bir önemi olmuyor.

Forumda genelde malzeme kalitesinden yakınıkıyor ama.
Bu arada kimse yanlış anlamasın Gamepower'ı savunmuyorum. Medusa kullanan arkadaş gibi kırılsa Gamepower almam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı