Gamepower Warlock tuş algılamaması

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
Game Power Warlock aldım yaklaşık 3 hafta önce tuşlar sürekli olarak donuyor. FPS oyunu oynadığım için sırf tuş basmadığı için ölüp duruyorum ve cidden kafayı yemek üzereyim. Tam olarak olan şey tuşa basarken algılamıyor sonradan 5 6 harf birden basıyor bütün tuşlarda aynı şeyi yapıyor bunu nasıl çözebilirim? Aygıt yöneticisinden klavyeyi sildim faydası olmadı.

Mekanik klavyelerde olabilen bir durum. WD-40, kontak sprey veya kolonya ile sorunu çözebilirsiniz. Benim de mekanik klavyemde tuş basmama sorunu vardı. Switchin içine 2-3 damla kolonya damlattıktan sonra sorun çözüldü. Deneyebilirsiniz. Ek olarak kontak spreyle de düzeliyor. Şu konu yardımcı olabilir:

Mekanik klavyelerde olabilen bir durum. WD-40, kontak sprey veya kolonya ile sorunu çözebilirsiniz. Benim de mekanik klavyemde tuş basmama sorunu vardı. Switchin içine 2-3 damla kolonya damlattıktan sonra sorun çözüldü. Deneyebilirsiniz. Ek olarak kontak spreyle de düzeliyor. Şu konu yardımcı olabilir:
Yağsız kontak sprey daha iyi olur. Hem yağlı olmaz hem de iz bırakmaz. Böylece garanti dışında kalmamış olur. 😉

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı