Gamepower Warlord Alınır mı?

Arkadaşlar sizlere hak veriyorum. Biliyorum elimde olsa, cloud 2 ve benzeri ürünler alırım. Ama elimde değil taksitle alacağım ve almışken IŞIKLI MIŞIKLI kafasında olmasam da, ledli kulaklık kötü de olmaz. diyeceğim o ki, kalite peşinde değilim. Ama attan inip eşeğe binmek istemiyorum. Çok anlamasam da görünüşe göre warlord veya james donkey 712 teknik özellikleri g430 dan daha iyi, kalite olarak da. Büyük ihtimal ile de 7.1 teknolojileri ise kötüdür. Ben o 300 tl yi büyük ihtimal ile sadece stereo db konfora vereceğim. 7.1 i sadece göz boyamadır en azından bana öyle geliyor.

G430 o çin malı çöpleri iki kere cebinden çıkarır, eski de olsa o çin malı ürünlerle karşılaştırmak gibi hata yapmayın en azından Logitech'in kendi ürettiği ses sürücülerini kullanıyor, çinde imal edilip her kulaklığa takılan dandik sürücüleri kullanmıyor. Ayrıca kullanırken hiçbir şekilde görmediğiniz bir ürünü aydınlatması var diye tercih etmek akıl kârı bir iş değil.
Gayet güzel fiyatı var bunu tercih edin. Bu kadar lafa rağmen gidip de James Donkey, Gamepower alırsanız, akli problemlerininiz vardır.

Şu 80 TL'lik kulaklık bile o çin malı ışıl ışıl çöplerden daha iyi ses verir.

arkadaşlar son kararım arctis 3 almak. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

kullaklık bu fiyatdaki ürünlerden gayet iyi 7+1 özelligi boş degil gayet başarılı ve saglam ses kaliteside gayet iyi mikrofonuda gayet iyi bu fiyatda dedim ben 270 aldım araştırın biraz bulursunsunuz buna yakın fiyat 400 500 tllik kullakıklar gibi ve 7+1 gayet iyi sanal olmasına rağmen uzun zamandır kullanıyorum kendi programını indirin kesinlikle

Tutup da James Donkey veya Gamepower önerenleri hâla anlamıyorum. Arctis 3 her ne olursa olsun diğer ikisinden daha iyi bir tercih olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…