Gamepower X60 alınır mı?

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
Sorum basit, sizce 6 bin civarına kavisli 1440p 27" bir monitör olarak Gamepower X60 alınır mı? Veya bu fiyat ve özelliklere başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum basit, sizce 6 bin civarına kavisli 1440p 27" bir monitör olarak Gamepower X60 alınır mı? Veya bu fiyat ve özelliklere başka bir öneriniz var mı?

Alınmaz. Bütçenize biraz daha ekleyip bu attığım monitörü alın en kötü:

Hayır, kesinlikle alınmaz. Bütçenize biraz daha eklemelisiniz.

Ne önerirsiniz?

Alınmaz. Bütçenize biraz daha ekleyip bu attığım monitörü alın en kötü:

Ya kıymetli kardeşim kafayı yiyeceğim ben 27" diyorum kavisli diyorum sen bana 23" düz monitör atıyorsun be güzel kardeşim ya

VA panel almayın. Bu fiyatlara 27" güzel bir ekran almanız çok zor. @Sad Frog da bütçeni çok az değiştirerek alabileceğin iyi bir model önermiş. Senin bütçen ne kadar genişler? Onu yazarsan birçok öneri gelebilir. Bir de 'kafayi yiyeceğim' falan hos bir yaklaşım değil. Size karşılıksız yardımcı olmaya çalışan kişilere hele hic hos degil.

Hocam önerilen model gayet güzel. Boşuna atar yapmışsınız.

Ya hadi kavisi onu bunu geçtim boyut olarak adam 24" önermiş ben 27isterken ayıp denen bir şey var. Model güzel diye kriterlerimi karşılamayan modeli mi alayım. Sana yük taşımalık Volvo lazım adamın biri sedan C180 öneriyor. Mantık neresinden bunun

Ya hadi kavisi onu bunu geçtim boyut olarak adam 24" önermiş ben 27isterken ayıp denen bir şey var. Model güzel diye kriterlerimi karşılamayan modeli mi alayım. Sana yük taşımalık Volvo lazım adamın biri sedan C180 öneriyor. Mantık neresinden bunun

Model güzel diye kriterlerinizi karşılamayan modeli alın.

Ne önerirsiniz?

Ya kıymetli kardeşim kafayı yiyeceğim ben 27" diyorum kavisli diyorum sen bana 23" düz monitör atıyorsun be güzel kardeşim ya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı