Gamepwer Katana vs Calypso

Rainbow ve su geçirmezlik ile göz boyuyorlar aldıktan birkaç ay sonra sorunlar ortaya çıkar uzun ömürlü olmaz. İncelemelerde başarılı bulunmasının sebebi sponsorluktur. Şimdi size para verilse bu ürünü tanıt diye gömmezsiniz översiniz.

O incelemeleri yapan kanallar hep sponsorlu, sövemez yani. Başarılı olsa bile garantisi yok. Mesela 2 hafta içinde bozulabilir ya da hiç bozulmaz belli değil.

Ben daha çok görünüş seven birisiyim donanım arşivinin Calypso inceleme videosunda bildiğin su dolu leğene batırıyolardı klavyeyi çalışıyordu o yüzden hem görünüşü hem özellikleri çok hoşuma gitmişti. Lakin dediğiniz gibi hemen bozulur mu emin olamadım.

Ben daha çok görünüş seven birisiyim donanım arşivinin Calypso inceleme videosunda bildiğin su dolu leğene batırıyolardı klavyeyi çalışıyordu o yüzden hem görünüşü hem özellikleri çok hoşuma gitmişti. Lakin dediğiniz gibi hemen bozulur mu emin olamadım.
O klavyeler hem kronik sorunlu olabiliyor hem de bozulma/bir şey olma riski fazla. O yüzden K55X önerdiler zaten. Kalitesi 3 kat daha iyi.

İkisi aynı sadece K551 numpadli. Hangi boyut senin için iyiyse seçebilirsin.

İkisi aynı sadece K551 numpadli. Hangi boyut senin için iyiyse seçebilirsin.

K551 için attığınız site güvenilir mi sanırım sadece orada Türkçe dizilimi olan var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı