Gamers Arena adlı 2.el PSU gönderdi

Eren Aktas

Kilopat
Katılım
6 Mayıs 2018
Mesajlar
130
Arkadaşlar FSP Hyper 450W PSU satın aldım ve kutu korunaksız geldi, havalı poşet yerine streç flime sarmışlar. Kutuyu sallayınca PSU'da sallanıyordu ve içinden 4 adet montaj vidasının çıkmadı, 6+2 pin ayrılmış halde geldi ürün kesin ikinci el. Sizce ürün iade olur mu? İade edeyim mi? Korkum şu, iade olmaması durumunda ürün kargoda hasar alır diye korkuyorum çünkü korunaksız yollanmış. Sizce ne yapmalıyım? Siz ne yapardınız? Çok kararsızım.

B0938B1F-D2F1-44E8-9270-FC0CA485BCC6.jpeg
 
Beklemeden iade işlemlerini başlatın, sitenin müşteri hizmetleri varsa onlarla da görüşün çünkü çok enayi yerine koymuşlar ben olsam çileden çıkardım.

Edit: Aldığınız ürün Outlet mi?
 
Sorunsuzsa kullanırdım ben iade et yenisini al vs uğraşmazdım.

İnanır mısın bilmiyorum 5 gün önce aynı ürünü İncehesap adlı satıcıdan almaya çalıştım Vento 500W PSU gönderdiler iade süreci vs günler oldu sonra üstüne 100₺ saha fazla verip başka satıcıdan aldım yine bir batsızlık… uğraşmakta istemiyorum çok sıkıldım bunaldım 5 aydır bilgisayarsızım bu parayı günlerdir biriktirdim heyecanlandım aldığım iki üründe hüsran çıktı iade etsem mi etmesem mi kararsızım kabul olur mu onu bile muamma:(

7D10B542-309D-47A9-8D28-547DFA772B82.jpeg
 
Eğer üzerinde çizik, ezik, parmak izi gibi şeyler yoksa muhtemelen dediğim nedenledir. Eğer bir sorun yoksa takıp kullanın, sorun yaşamazsınız.

Havalı poşete sarıp geri yollayacağım umrumda değil sıfır diye 900₺ veriyoruz kullanılmış psu alıyoruz çok komik geçrekten sende yapılan bu rezilliği savunuyorsun xd gamers arena adlı satıcının elamanı falan mısın çok merak ediyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı