GamersGate güvenilir mi?

SensOuma

Hectopat
Steam üzerinden Silent Hill 2 almak için Scream Fest'i bekliyordum ama indirime girmedi. Bütün key satan sitelere baktım en ucuz burada satılıyor. Sizce güvenilir mi?

Ben bir kaç tane oyun almıştım, 1 saatte teslim ettiler bir sorun çıkmadı.

Merhabalar, yaklaşık 20 dakika önce bu siteden, Silent Hill 2 Remake - Digital Deluxe versiyonunu sipariş ettim. Oyun kodu, 10 dakika içerisinde sipariş sayfasının alt kısmında belirdi. Oyunumu an itibariyle Steam üzerinden sorunsuzca etkinleştirmiş bulunmaktayım.

Alışverişimden memnun kaldım, kod gayet hızlı teslim edildi. Satın almadan önce, Gamersgate sitesini araştırırken açtığınız konuya rastlamıştım, bu nedenle geri dönüşte bulunmak istedim.

Merhaba, yaklaşık 20 dakika önce bu siteden, Silent Hill 2 Remake - digital Deluxe versiyonunu sipariş ettim. Oyun kodu, 10 dakika içerisinde sipariş sayfasının alt kısmında belirdi. Oyunumu an itibarıyla Steam üzerinden sorunsuzca etkinleştirmiş bulunmaktayım.

Alışverişimden memnun kaldım, kod gayet hızlı teslim edildi. Satın almadan önce, GamersGate sitesini araştırırken açtığınız konuya rastlamıştım, bu nedenle geri dönüşte bulunmak istedim.

Evet teşekkürler. Bende mesajınızdan önce normal sürümünü aldım ve hızlıca kod elime ulaştı. Sizde de keyi etkinleştirdikten sonra MENA olarak adlandırma yaptı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı