Kalan 7 aylık vakitte sayısal 200k yapılır mı?

Hocam ocağı beklemek yerine TYT'dedeki AYT bağlayıcılığı olan konuları bitirip direkt başlamanız daha iyi olur.

Mesela TYT mat da ilk 12 konu fonksiyon, küme bitirip direkt başlayabilirsiniz.

TYT fizikte fizik bilimine giriş, madde ve özellikleri, kuvvet hareket, iş güç enerji konularını bitirip direkt başlayabilirsiniz.

TYT kimyayı bence tamamen bitirip öyle başlayın.

TYT biyolojiyi de bence tamamen bitirip öyle başlayın ama canlıların ortak özellikleri, canlılarin temel bileşenleri, hücre konularını bitirip de başlayabilirsiniz.
Yardımınız için teşekkür ederim aklıma takılan bir konu olursa tekrar yazarım. 🙏🖐️

Sabah 05.30 kalkış akşam 21:00'da ise yatıyorum tüm gün derse ayırıyorum lakin çalışmaya başlayalı 1 hafta oldu hiç durmayıp aynı şekilde devam edeyim yetişir diyorsunuz değil mi?

Bu tempoyu devam ettirmen imkansız. Çalıştığın saat değil ne kadar verimli çalıştığın önemli.

Bende YKS hazırlanmaya başladım. Hedefim sayısal 150k civarı. Kasım sonuna kadar TYT Matematik bitirip Aralık başında AYT Matematik başlamayı hedefliyorum.

Öncelikle konuyu açma sebebim yapılır denilirse kendimi rahatlatmak yada yapılmaz denilirse çalışmayı bırakmak değil asıl amacım tüm günü ayırarak çalışmaya devam edersem yetişip yetişmeyeceğini öğrenmek.

Anlık olarak TYT F/K/B ve Mert Hoca kampından ilerliyorum hedefim aralık sonuna kadar kampları bitirmek.

Ocak ayıyla beraberde AYT+Geometri şeklinde ilerlemeyi planlıyorum hedefim sayısal 200k eğer uçuk yapılması zor hedefse AYT kısmına hiç uğraşmayıp tüm odağı TYT sınavına vererek 2 yıllık Uçak Teknolojisi okumayı düşünüyorum.
Daha iyisini bile yaparsın sadece erteleme alışkanlığın varsa onu çözmeye calis yeter.

Öncelikle konuyu açma sebebim yapılır denilirse kendimi rahatlatmak ya da yapılmaz denilirse çalışmayı bırakmak değil asıl amacım tüm günü ayırarak çalışmaya devam edersem yetişip yetişmeyeceğini öğrenmek.

Anlık olarak TYT F/K/B ve mert hoca kampından ilerliyorum hedefim aralık sonuna kadar kampları bitirmek.

Ocak ayıyla beraberde AYT+geometri şeklinde ilerlemeyi planlıyorum hedefim sayısal 200k eğer uçuk yapılması zor hedefse AYT kısmına hiç uğraşmayıp tüm odağı TYT sınavına vererek 2 yıllık uçak teknolojisi okumayı düşünüyorum.

Evet yetişir.

200K'den bahsediyorsunuz. Yapılması zor değil.

4 işlem ve sıradan bir insan vücudu yeterli.

İstediğiniz her konuda soru sorabilirsiniz, gerekirse sizin için bir yol haritası bile oluşturabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı