Steam GamersGate İndirimleri!

Bu nasıl bir site dizaynı gerçekten çok ilginç. Önce siparişi yaptığım hesaptaki siparişi iptal ettiler. Sonra belki hesaptandır diye yeni hesap açıp denedim, onda da aynı IP adresinde 2 hesap var diye iptal ettiler. Ben de o zaman neden ilkini de iptal ettiniz diye desteğe mesaj yazdım, cevap yok. Karttan dolayı da değil, 1 hafta önce aynı kartla alışveriş yaptım aynı siteden. Sonra o zaman hesaplardan birisini sileyim diğerinden tekrar sipariş oluşturayım dedim, onun da onaylanmasını bekliyoruz kim bilir ne zaman onaylayacaklar. Gerçekten rezil bir durum. Muadilleri Etail, Voidu, Kinguin vs. hiçbirisinde böyle saçmalıklar yok. İlginç gerçekten.
Aynı durumdayım, birkaç oyun aldıktan sonra hesap bloke oldu. Destek ile iletişime geçince banlandığımı söylediler. Daha sonrasında sorunum çözülmeyince yeni hesap açıp aldım. Tabii ki iade ettiler, başka hesap açtım. Sipariş onay bekliyor, muhtemelen sabaha iptal olacak. Muhteşem fiyatlar var ama alabilirseniz :)

RC Cars, bu da yeni indirime girmiş. Yıllar önce oynamışsınızdır belki, 11 TL :D

Bütün eski King's Bounty oyunları da 78 TL.

Kingdom of Amalur Re-Reckoning 59 TL.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı