Gamersgate'den Oyun Alıp Steam'de Etkinleştirmek

Steam'de etkinleştirebildiklerinizin satın al kısmına bastığınızda fiyatın yanında (Steam) yazıyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Firmaların iki çeşit gönderim yolu vardır. Birinci olarak key verirler ve onu steamde oyun etkinleştir butonunda aktifleştirirsin. İkinci olarak seni arkadaş olarak ekleyip hediye gönderirler. Ama sormam gereken bir kaç soru var . Hangi oyunu alıcaksınız ve siteyi nereden duydunuz ? Güvenirliliğinden emin misiniz ?

Firmaların iki çeşit gönderim yolu vardır. Birinci olarak key verirler ve onu steamde oyun etkinleştir butonunda aktifleştirirsin. İkinci olarak seni arkadaş olarak ekleyip hediye gönderirler. Ama sormam gereken bir kaç soru var . Hangi oyunu alıcaksınız ve siteyi nereden duydunuz ? Güvenirliliğinden emin misiniz ?
Steam'in chrome eklentisini kullanıyorum. Mesala Gta 5'e girdim. Oyunun şimdiye kadar en az kaç TL olmuş, şuan en ucuz nerede olduğunu yazıyor. Ben de farklı bir oyuna bakarkrn gordüm siteyi.
Steam'de etkinleştirebildiklerinizin satın al kısmına bastığınızda fiyatın yanında (Steam) yazıyor.
Eki Görüntüle 295379
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı