Gamesatis.com güvenilir mi?

Bay_karpuz

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
98
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gamesatis.com'da oyun hesabı satacağım ama dükkan kurmak için T.C. Kimlik ve telefon numarası istiyor. Güvenip verebilir miyim? Daha önce satış yapan oldu mu? Sitesinde T.C. kimliği isim onaylamak için istedikleri yazıyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir, şu ana kadar sıkıntı çıktığını görmedim. Sadece alıcılar için sıkıntı oluyor.
 
Şu T.C. kimlik numarasına da çok takılmayın. Zira zaten kimlik numaramız yıllardır yabancı sitelerde yayımda. Biz de iş yerinde e fatura kesiyoruz. Müşterilerden kimlik numarası istediğimizde "ne yabcan yaw kimlik numaramı" gibi şeylerle karşılaşıyoruz. Anlatmak uğraştırıcı oluyor bazen. 5000 lira ve üzeri satışlarda kimlik numarası girilmek zorunda. Alınan ürün 5000'in altında olsa dahi aynı isme sahip çok kişi var. Biri 4000 liralık alıyor kimlik numarası girmiyorsun sonra aynı isim soyisme sahip başka bir müşteri 1200 liralık ürün alıyor sonra al başına belayı. Muhasebe hemen uyarıyor kimlik numarasını bulun diye bulamıyorsun sonra gib'den ceza yiyorsun.
 
O site size bir müşteri/satıcı bulmak için aracılık yapıyor, dolandırılmak ve dolandırılmamak sizin güven seviyenize kalmış. Hesabı ilk sen veriyorsun daha sonra adam oradan onaylıyor ama dolandırılmazsın çünkü para siteye gidiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı