Testudo Graeca
Hectopat
Güvenilirliği satıcısına göre değişiyor ama bu global game mağazasında ben sıkıntı yaşamadım. Oyunu steam gift olarak yolluyorlar ve çok beklemiyorsun.
Site güvenilir, hem satış hem de alış yapıyorum sorun yaşamadım. Satın almadan önce satan mağazaya bakmanız yeterli. Bu ürünü Global Game satıyor, kendi mağazaları ve güvenilir. Hediye olarak gönderirler.Bu ürünü alacağım güvenilir midir? Bir de Key olarak mı gönderiyorlar yoksa hediye olarak mı Steam hesabına?![]()
Steam Cüzdan Kodu TL En Uygun Fiyata, Hemen Teslim Garantisi
En ucuz fiyata online mağazamızdan mobil ödemeyle veya taksitli olarak satın al. Güvenilir siteden anında teslim alışveriş yap. Tüm ödeme yöntemleri geçerlidir.www.gamesatis.com
Dandik mağazadan almışsınızdırBence değil geçenlerde en az 10 TL Steam Key kalmıştım 1 TL'lik oyun çıktı.
Satışı fazla olup %1 olumsuz yorumlu mağazaydıSite güvenilir, hem satış hem de alış yapıyorum sorun yaşamadım. Satın almadan önce satan mağazaya bakmanız yeterli. Bu ürünü Global Game satıyor, kendi mağazaları ve güvenilir. Hediye olarak gönderirler.
Dandik mağazadan almışsınızdırSatın almadan önce yorumlara bakın. +10TL oyunları 3.6 +70TL oyunları 7.9TL olarak listeledim ben, satın alan memnun kalıyor.
Para yüklerken komisyon alıyor sadece, bankaya göre değişiyor.Banka kartıyla alışveriş yapınca komisyon kesiyor mu ?
Rekabet olunca çok çakallık dönüyor.Satışı fazla olup %1 olumsuz yorumlu mağazaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.