gamesatis.com güvenilir mi?

Hocam sorunuzdan alakasız olacak ama mutlaka Legendary versiyonu almanızı öneririm. 2 DLC harika kesinlikle parasına değer ayrıca mod veya türkçe yama işlerine girmeye kalktığınızda DLC'lerin tam olması gerekiyor genellikle. Özellikle modlarda patlarsınız.

Bu ürünü alacağım güvenilir midir? Bir de Key olarak mı gönderiyorlar yoksa hediye olarak mı Steam hesabına?
Site güvenilir, hem satış hem de alış yapıyorum sorun yaşamadım. Satın almadan önce satan mağazaya bakmanız yeterli. Bu ürünü Global Game satıyor, kendi mağazaları ve güvenilir. Hediye olarak gönderirler.
Bence değil geçenlerde en az 10 TL Steam Key kalmıştım 1 TL'lik oyun çıktı.
Dandik mağazadan almışsınızdır:D Satın almadan önce yorumlara bakın. +10TL oyunları 3.6 +70TL oyunları 7.9TL olarak listeledim ben, satın alan memnun kalıyor.

Site güvenilir, hem satış hem de alış yapıyorum sorun yaşamadım. Satın almadan önce satan mağazaya bakmanız yeterli. Bu ürünü Global Game satıyor, kendi mağazaları ve güvenilir. Hediye olarak gönderirler.

Dandik mağazadan almışsınızdır:D Satın almadan önce yorumlara bakın. +10TL oyunları 3.6 +70TL oyunları 7.9TL olarak listeledim ben, satın alan memnun kalıyor.
Satışı fazla olup %1 olumsuz yorumlu mağazaydı :(.

Banka kartıyla alışveriş yapınca komisyon kesiyor mu ?
Para yüklerken komisyon alıyor sadece, bankaya göre değişiyor.
1592690618334.png

Satışı fazla olup %1 olumsuz yorumlu mağazaydı :(.
Rekabet olunca çok çakallık dönüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı