GameSatış güvenilir mi?

GameSatış da 3 defa dolandırıldım 3'ündede GameSatış yardımcı olmadı. Biz bir şey yapamıyoruz diyorlar e o zaman siz bir şey yapamıyorsanız neyin güvencesini veriyorsunuz. Dolandırılma mevzusu ben parayı ödedim mail üzerime geçti ama hesabı sonradan geri aldı satıcı. 3'ündede böyle oldu.

Zaten Valorant'ta hesap satışı yasak bir şey o yüzden hiç kimse size yasal olarak yardımcı olamaz veya dava açsanız haklı çıkamazsınız diye düşünüyorum.

Valorant hesabı alacağım 150 TL'ye. Gam**tış diye bir siteden sansürledim reklam olmasın, kendi mailinize devredilecek diyor. Dolandırılma söz konusu olabilir mi?
Gamesatış güvenilirdir. Ancak Satıcı güvenilir değildir. Bende onlarca hesap sattım ama tamamen kişinin karakterine bağlı bir durum. Yıllar geçse bile alacak olsam geri alabilirim. Çünkü tüm kodları geçmiş maillerimde mevcut. O yüzden hesap satın almayın. %99 geri alırlar elinizden.
Kanka İtemsatış en güvenlisi.
GameSatışın sizle yaşı var haberiniz olsun da. :D Güvenilir olabilir ancak en güvenilir şeklinde durum yanlış bir söylem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı