GameSatış güvenilir mi?

Vorfell

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir ilan gördüm. 25 liraya istediğimiz 3 oyunu alabiliyoruz diye anladım. Yanlış anladıysam düzeltin. Site güvenilir diye biliyorum fakat 25 liraya 3 oyun çok iyi fırsat. Dolandırıcı olma ihtimali var mı?

Çalıntı hesaplarda istediğiniz oyun varsa veriyor. O hesaplara birden çok kişi de giriyor.

Size oyun değil birkaç hafta-ay içerisinde patlayacak hesaplar veriyorlar. Offline modda tek oynayabiliyorsunuz.

Soruya gelecek olursam: Evet, GameSatış güvenilir bir satış platformudur. Alıp almamak size kalmış ama ne olur ne olmaz bu hatırlatmayı yapmak zorunda hissettim.

Birçok kişiye sattıklarını biliyorum ama yine ucuz. İstediğin 3 oyun 25 lira.

Güvenilir bir satıcıysa sorun çıktığında yazıyorsun sorunu çözüyorlar. Bende aldım daha önce, indirip offline moda geçip istediğin gibi oynarsın zaten bitirdikten sonra dönüpte tekrar oynıycağını sanmıyorum. Dediğim gibi güvenilir satıcıysa tekrar oynamak istediğinde hesaba erişimin gittiyse yazarsın hallederler.

Site güvenilir. Satıcıların sağı solu belli olmaz güvenilir olan var olmayan var.

Ayrıca istediğin 3 oyun arasından sınırsız Game Pass seçebiliyorsan tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı