Peki sonuç ne oldu veya ne kadar sürdü?
Dolandırıcıya bağlı. Enayi gibi kendi IBAN'ını kullanırsa 2 3 gün sürüyor. Bende öyle oldu.
Peki sonuç ne oldu veya ne kadar sürdü?
Banka hesabının adıyla sahibinden hesabının adı falan aynı diye güvendim. Umarım kendi IBAN'ını kullanmıştır.Dolandırıcıya bağlı. Enayi gibi kendi IBAN'ını kullanırsa 2 3 gün sürüyor. Bende öyle oldu.
Peki sizce bankayı arayıp haber vermeli miyim bu konuda? 1-2 yerde öyle okudum da.Dolandırıcıya bağlı. Enayi gibi kendi IBAN'ını kullanırsa 2 3 gün sürüyor. Bende öyle oldu.
Evet bankanın haberi olsun.Banka hesabının adıyla sahibinden hesabının adı falan aynı diye güvendim. Umarım kendi IBAN'ını kullanmıştır.
Peki sizce bankayı arayıp haber vermeli miyim bu konuda? 1-2 yerde öyle okudum da.
Alıcının bankasını mı aramalıyım yoksa kendi bankamı mı? Paparadan yolladım.Evet bankanın haberi olsun.
Kendi bankanız hocam.Alıcının bankasını mı aramalıyım yoksa kendi bankamı mı? Paparadan yolladım.
Satıcı 6500 TL'ye Xbox Series S satıyordu, havale sonrası kargo ile gönderim yapacağını söyledi. Parayı gönderdim, şimdi de arıyorum meşgule düşüyor mesajlarıma cevap vermiyor. Ne yapmam gerek sizce?
Hocam olayın üzerinden çok geçti zaten, o dönemler Series S 7-8 arasıydı ben 6500'e bulduğumu sandım güvendim sonradan öğrendim ki polise de gitsen hakime de savcıya da o parayı bir türlü geri alamıyormuşsun ben de uğraşmadım o yüzden hayatımda satın aldığım en pahalı tecrübe oldu bundan sonra asla ama asla havale ile alışveriş yapmadım.O fiyata Series S müthiş fiyat değil mi? Ben 5000'e One S aldım 8000e Series S aldım. Piyasa o kadar düştü mü?
Param Güvende ile almalıydınız. Polise başvurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.