GameSatış kullanılmış kod

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Dostlar merhaba, iyi günler. Bugün garip ve sebepsizce sorunun bende olduğunu belirten canlı destek ile yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.

Ben GameSatış'tan 2 tane Play Store için kod aldım. Birisi 25 TL'lik ve öbürü 50 TL'lik. 25 TL olan kodu denedim ve çalıştı. Fakat 50 TL olan kodu çalıştırmaya çalıştım fakat "Başka bir hesapta bu kod kullanılmış zaten" dedi. Ben de canlı desteğe mesaj attım. Onlarda "Başka hesabınız da kullanmış olabilirsiniz" dedi. Ben de "Hayır kullanmadım" dedikten sonra "Kodlarımızda sorun yoktur" dedi anlamsızca. Bu konu ile bilet açmam gerektiğini, onların kontrol edeceğini söyledi. Bu sorunu yaşayan bir arkadaşım da olduğu için onun parası ve yeni kod verilmediği için ben de biraz tedirgin oldum açıkçası.

Sizce şu an ne yapmam gerekiyor?
Ve hiç başınıza böyle bir olay geldi mi?
Geldiyse ne yaptınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi tam olarak bilmiyorum ama Play Store'yle iletişime geçip kodun ne zaman kullandığını öğrenebilir misiniz acaba durumu anlatıp. Elinizdeki satışa dair delilleri de onlara gönderirseniz belki yardımcı olurlar.

Sitelerden ürün anahtarı aldığımda, gelen maili açmadan önce ekran kaydı başlatırım. Kod kabul edene kadar da devam eder kayıt.

Kodun kullanıldığı tarih ile ilgili bilgi olmadığı sürece başka bir çare kalmıyor maalesef.

Sistemi tam olarak bilmiyorum ama Play Store'yle iletişime geçip kodun ne zaman kullandığını öğrenebilir misiniz acaba durumu anlatıp. Elinizdeki satışa dair delilleri de onlara gönderirseniz belki yardımcı olurlar.
GameSatış bana kontrol edip, araştıracaklarını söylediler. Eğer iade etmezlerse direk dediğinis gibi yapacağım.

Sitelerden ürün anahtarı aldığımda, gelen maili açmadan önce ekran kaydı başlatırım. Kod kabul edene kadar da devam eder kayıt.

Kodun kullanıldığı tarih ile ilgili bilgi olmadığı sürece başka bir çare kalmıyor maalesef.
Bir önceki yorumda ki gibi, Play Store'a en kötü kodun kullanıldığı tarihi isterim büyük ihtimal ile verirler.
Onları beklemenin bir mantığı yok. Bir yandan da siz araştırın daha hızlı sonuç alırsınız.
Tamamdır öyleyse dediğiniz gibi Play Store ile iletişime geçiyorum.
Onları beklemenin bir mantığı yok. Bir yandan da siz araştırın daha hızlı sonuç alırsınız.
Hocam canlı destek şöyle yazdı,

Oh, I would love to give you the exact time as to when it was redeemed however I cannot see that information as it wasn't redeemed to your account.

Son düzenleme:
İngilizceniz ne seviyede bilmiyorum ama derdinizi tam anlatmanız lazım. Verdiği cevap işinize yaramıyor çünkü. Size tarih lazım öncelikle.
Bunu bile kanıt olarak sunsanız yeterli olur diye düşünüyorum.
Olmaz malesef. Çünkü hangi hesapta kullanmak isterse kullanır, belki hediye etmiştir vs. Satış yapan yer olaya böyle bakar.

İngilizceniz ne seviyede bilmiyorum ama derdinizi tam anlatmanız lazım. Verdiği cevap işinize yaramıyor çünkü. Size tarih lazım öncelikle.

Olmaz malesef. Çünkü hangi hesapta kullanmak isterse kullanır, belki hediye etmiştir vs. Satış yapan yer olaya böyle bakar.
Yok söyledim zaten fakat bana diyor ki "unkown" bir hesapta kullanılmış. Ve senin hesabin da kullanilmadiğı için sana zamanı söyleyemem dedi. Ama senin için bir kanıt niteliğinde, bu hesapta kullanılmadığına dair mail atabilirim dedi ben de tamam dedim
Şuan olay tamamen GameSatış'a bakıyor. Eğer kabul etmezlerse en son attıkları şeyleri atayım başka çarem yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00