GameSatış mağduruyeti

Burada paylaşman bir işe yaramayacak sen Technopat hesabını riske atma yapıcağın şey GameSatış'tan mesaj beklemek olumsuz yanıt alırsan bir avukat numarası bulup durumu ona anlat o sana ne yapman gerektiğini anlatıcak.

Benim en net kanıtım ortada yani, verdiği hesaba ben erişmeden önce kendisinin IP adresi ile giriş yapılmış, hesabı bana dün verdikten sonra bu sabah aynı IP adresiyle tekrar giriş yapmış. Gamesatış'a bunu ekran görüntüsü olarak ilettim, inceliyorlar. Böyle bir kanıt varken elimde hala neyi bekliyorlar anlamıyorum ama.

Onaylı değilse hiçbir şey olmaz çünkü satın alırken bile diyor eğer onaylı üye olmayan birisi tarafından dolandırılsanız GameSatış sorumluluk kabul etmiyor diye ve dava işide vasat çıkabilir çok yeterli delil var mıdır bilemem ama karşıdaki adam avukat tutarsa işte o zaman sıkıntı çıkar ve 200TL için yıllar boyu sürecek bir dava ve oradan oraya git kendim yaşadığımdan biliyorum.
Onaylı olmayan birisinden almak zaten kesinlikle kumar. İnşallah öyle bir şey yapmamıştır.

Benim en net kanıtım ortada yani, verdiği hesaba ben erişmeden önce kendisinin IP adresi ile giriş yapılmış, hesabı bana dün verdikten sonra bu sabah aynı IP adresiyle tekrar giriş yapmış. GameSatış'a bunu ekran görüntüsü olarak ilettim, inceliyorlar. Böyle bir kanıt varken elimde hala neyi bekliyorlar anlamıyorum ama.

Dediğim gibi olumlu bir yanıt alamazsan bir avukatla görüş dava açmasan bile sana ne yapman gerektiğini söyler.

Merak etim hesap rank ve Prime olduğu içinmi satın aldın geçmiş olsun inşallah çözülür.

Rank ve Prime olduğu için ayrıca bir tek diğer mağazalara (Sürekli değişen hesaplar satan) nazaran tekli satıcı olduğundan daha güvenilir buldum.
Hesapta Overwatch var diye almış galiba.

Overwatch'ı sormamın nedeni, Overwatch yaptıkça güven faktörü yükseliyor diye, daha az hileyle karşılaşmak istediğimden.

Rank ve Prime olduğu için ayrıca bir tek diğer mağazalara (sürekli değişen hesaplar satan) nazaran tekli satıcı olduğundan daha güvenilir buldum.

Büyük ihtimale 150TL civarı vermişindir 9 dolar yabancılardan satın alırdın global+Prime. Onlar vertigo Boost yöntemiyle yapiyor bir sürü hesabları olduğu için geride almazlar 1 yıl önce almıştım hala kullanıyorum.

Gamesatış'a bir başka delil daha gönderdim fakat 1 saatten uzun süredir incelemekteyiz diyorlar. Acaba daha önce böyle bir olay yaşayan varsa bu inceleme süreci ne kadar sürüyor?

Delil:
Satıcının isminin Y***** Ç****** ve satmış olduğu Steam hesabına şifre sıfırlama yapınca link gönderilen mail adresi Y********@hotmail.com dikkat ederseniz satıcı ismi ile mail baş harfleri aynıdır.
Güncel; dolandırıcı şahıs hesabı kendisinin çaldığını belirtti. Demek ki tavşan halinle dağa kafa tutmayacaksın.

1621279019400.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı