GameSatış'ta satılan şahsi sınırsız Game Pass güvenilir mi?

ern0453

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. GameSatış sitesi üzerinde %99 başarı oranı olan ve son zamanlarda çok olumlu yorumlar almış bir satıcı mevcut. Bu hesapların garantiliği nedir? Kendileri de garantili yazmış çünkü. Verdikleri vaatler şu şekilde:

Buraya linki atmak yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden atmadım isteyen olursa inceleme amaçlı atarım.

Tek sen değil birden fazla kişi kullanacak o hesabı, alınmaz.

31 kişi aynı anda giriyor o tür hesaplara.

Hesap şeklinde alınırsa maksimum ömrü 10 gün falan oluyor. Kalkıp 159 TL vermeniz çok daha mantıklı olur, asla önermiyorum hesap alımını.

Paylaşımlı oluyor genelde, 10 tane paylaşım limiti var ve canı sıkıldığında satıcı 10 taneden birisini kaldırabiliyor ve artık erişemiyorsunuz.

Tek sen değil birden fazla kişi kullanacak o hesabı, alınmaz.
GameKolik tarzı sitelerden hikaye temalı oyunları alırdım ve sorun yaşamazdım ama xbox ta nasıl işlediğini bilmiyorum. Bir sorun teşkil eder mi?

Kod olarak alabileceğim önerdiğiniz yerler var mı

Sen oyundayken başkasıda girerse oyundan atabilir.
Steamdeki gibi çevrimdışı modu gibi bir şey yok mu

Ben başka bir siteden aldım 3-4 aydır kullanıyorum, ayrı Launcher'i olan oyunlar hariç FIFA Ubisoft gibi geri kalanı sıkıntısız.

Kod olarak alabileceğim önerdiğiniz yerler var mı
Çok ucuz olduğu dönemde ben de satıyordum ordan biliyorum piyasayı. Şu anda hiçbir yerden kod almayın, hepsi ücretsiz elde ediliyor ve 50 belki bilemedin 100 TL üstüne bile satılıyor. En iyi seçenek sitesinden 159 TL'ye direkt satın almak. Eğer varsa Nays ile alırsanız en son indirim yapıyordu, işinize gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…