ern0453
Centipat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. GameSatış sitesi üzerinde %99 başarı oranı olan ve son zamanlarda çok olumlu yorumlar almış bir satıcı mevcut. Bu hesapların garantiliği nedir? Kendileri de garantili yazmış çünkü. Verdikleri vaatler şu şekilde:
Buraya linki atmak yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden atmadım isteyen olursa inceleme amaçlı atarım.
-Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate erişiminiz olacak.
-Online / offline olarak oyunlara sorunsuzca erişim sağlayabilirsiniz.
-Game Pass oyunlarını arkadaşlarınız ile birlikte Online / Co-op bir şekilde oynayabilirsiniz.
-EA Play ve Ubisoft, Riot Games garantisi yoktur.
-400'den fazla oyuna erişebilirsiniz.
-Kendinize özel Xbox hesabı açıp Online bir şekilde oynayabilirsiniz, kullanmakta olduğunuz hesabınıza Game Pass Ultimate bağlayabilirsiniz.
-Önceden hesabınıza kayıtlı save leriniz var ise kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
-Oyunları vermiş olduğumuz hesap üzerinden değil kendinize ait hesabınızdan oynayabilirsiniz.
-Minecraft premiuma erişim sağlarsınız, premium sunuculara sorunsuz bir şekilde erişebilirsiniz.
Hesaplarımız mağazamıza özel şahsi hesaplardır; ortalıkta dolaşan çalıntı hesaplardan değildir.
-Xbox Game Pass Ultimate hesabıdır. Bilgisayar için uygundur.
-Alımdan sonra destek sağlanacaktır.
-Kullanım talimatları otomatik olarak iletilecektir.
-Hesaplarımızın Xbox Game Pass Ultimate abonelikleri sürekli olarak tarafımızca yenilenir.
-Garantili üründür.
Buraya linki atmak yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden atmadım isteyen olursa inceleme amaçlı atarım.