GameSatış'ta satılan şahsi sınırsız Game Pass güvenilir mi?

ern0453

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. GameSatış sitesi üzerinde %99 başarı oranı olan ve son zamanlarda çok olumlu yorumlar almış bir satıcı mevcut. Bu hesapların garantiliği nedir? Kendileri de garantili yazmış çünkü. Verdikleri vaatler şu şekilde:

-Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate erişiminiz olacak.
-Online / offline olarak oyunlara sorunsuzca erişim sağlayabilirsiniz.
-Game Pass oyunlarını arkadaşlarınız ile birlikte Online / Co-op bir şekilde oynayabilirsiniz.
-EA Play ve Ubisoft, Riot Games garantisi yoktur.
-400'den fazla oyuna erişebilirsiniz.
-Kendinize özel Xbox hesabı açıp Online bir şekilde oynayabilirsiniz, kullanmakta olduğunuz hesabınıza Game Pass Ultimate bağlayabilirsiniz.
-Önceden hesabınıza kayıtlı save leriniz var ise kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
-Oyunları vermiş olduğumuz hesap üzerinden değil kendinize ait hesabınızdan oynayabilirsiniz.
-Minecraft premiuma erişim sağlarsınız, premium sunuculara sorunsuz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hesaplarımız mağazamıza özel şahsi hesaplardır; ortalıkta dolaşan çalıntı hesaplardan değildir.
-Xbox Game Pass Ultimate hesabıdır. Bilgisayar için uygundur.
-Alımdan sonra destek sağlanacaktır.
-Kullanım talimatları otomatik olarak iletilecektir.
-Hesaplarımızın Xbox Game Pass Ultimate abonelikleri sürekli olarak tarafımızca yenilenir.
-Garantili üründür.

Buraya linki atmak yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden atmadım isteyen olursa inceleme amaçlı atarım.

Selam arkadaşlar. GameSatış sitesi üzerinde %99 başarı oranı olan ve son zamanlarda çok olumlu yorumlar almış bir satıcı mevcut. Bu hesapların garantiliği nedir? Kendileri de garantili yazmış çünkü. Verdikleri vaatler şu şekilde:

Buraya linki atmak yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden atmadım isteyen olursa inceleme amaçlı atarım.
31 kişi aynı anda giriyor o tür hesaplara.

Hesap şeklinde alınırsa maksimum ömrü 10 gün falan oluyor. Kalkıp 159 TL vermeniz çok daha mantıklı olur, asla önermiyorum hesap alımını.

Paylaşımlı oluyor genelde, 10 tane paylaşım limiti var ve canı sıkıldığında satıcı 10 taneden birisini kaldırabiliyor ve artık erişemiyorsunuz.

Hesap şeklinde alınırsa maksimum ömrü 10 gün falan oluyor. Kalkıp 159 TL vermeniz çok daha mantıklı olur, asla önermiyorum hesap alımını.

Paylaşımlı oluyor genelde, 10 tane paylaşım limiti var ve canı sıkıldığında satıcı 10 taneden birisini kaldırabiliyor ve artık erişemiyorsunuz.
Kod olarak alabileceğim önerdiğiniz yerler var mı

Sen oyundayken başkasıda girerse oyundan atabilir.
Steamdeki gibi çevrimdışı modu gibi bir şey yok mu

Kod olarak alabileceğim önerdiğiniz yerler var mı
Çok ucuz olduğu dönemde ben de satıyordum ordan biliyorum piyasayı. Şu anda hiçbir yerden kod almayın, hepsi ücretsiz elde ediliyor ve 50 belki bilemedin 100 TL üstüne bile satılıyor. En iyi seçenek sitesinden 159 TL'ye direkt satın almak. Eğer varsa Nays ile alırsanız en son indirim yapıyordu, işinize gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı