GameSatış'tan 3 tane AAA oyunu içeren hesabı 25 TL'ye almak

Pola_95

Femtopat
Katılım
19 Şubat 2021
Mesajlar
30
GameSatış'ta Metro Exodus, Cyberpunk 2077 ve AC: Valhalla içeren hesabı 25 TL'ye sattığını ve oyunların GFN üzerinden çalıştığını iddia eden 5 tane satıcı var.
 
Şu satıcıyı kastediyorsanız eğer bugün aynı konu açıldı. Alan arkadaş sorun yaşamadığını söyledi ancak aldığınız oyunlar Steam üzerinden verilenlerdense offline olarak girmen gerekiyor. Kısacası ortak hesap. Satıcının puanı oldukça yüksek ve 1000+ başarılı satışı var. Tamamen offline oynayıp oynamamayı istemenize bağlı.
 
GFN kısmını bilmem fakat o hesaplara Steam Uplay ve Epic Games üzerinden giriş yapıp, offline moda geçilebiliyorsa offline moda geçip sıkıntısız şekilde oynarsınız. Ben bu arkadaştan RDR 2, Detroit ve Minecraft hesabı aldım, Minecraft hesabı patladı fakat gün içerisinde yenisini verdi ve sıkıntısız kullanmaktayım. Diğer 2 oyunda da problem yok. Format attıktan sonra da hesaplara erişim için yardımcı oldu.
 
Gfn ile oynarken Save sorunu yaşandı mı?

Hayır kesinlikle yaşamazsınız gfnin içini dışını bilen biri olarak söyleyeyim NVIDIA kendi Cloud saving sistemini kullanıyor ve saveleriniz gfn hesabınızla birlikte güvende merak etmeyin mesela siz 1 tane hesaptan Cyberpunk oynuyorsunuz sonra bu hesabınız çalındı size garantiyle yeni hesap verdiler o farklı hesap olmasına rağmen gfn hesabınız aynı diye aynı Save'den başliyabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı