GameSatış'tan Steam hesabı alınır mı?

Böyle paylaşımlı hesapları ben de 3,4 kez kullandım. Şu ana kadar sorun yaşamadım ama alacaksanız guardsız hesap seçmeye özen gösterin.
 
Game satış üzerinden istediğin 3 oyun 25 TL ilanı gördüm hesap şeklinde veriliyormuş aldığım zaman hesaplar gider mi? Bir de kendi ana Steam hesabıma bir şey olur mu?
Steam hesabı satın almak, satmak bu aralar çok popüler herhalde her gün illaki böyle konular açılıyor. Hocam adam şifreyi değiştirir hesabı kendine geri alır şikayet de edemezsiniz. Ne gerek var böyle risklere girmeye?

Hesabı çalmış da olmuyor adam kendi hesabını geri alıyor böyle şeyler yapanlar çok var dikkat edin.
 
Hocam size en kısa tabiriyle açıklayayım. Biz orta halli idare eden oyunlara 150 200 gibi fiyatları bayarken birinin size 5 ekmek parasına istediğin herhangi 3 oyun verse inandırıcı geliyor mu size?
Bu işlemin şöyle avantajı var bana göre. Sevdiğin oyun olur hikayeli ama Online olmayacak acil oynamak istersin alırsın 25TL'ye oyunu bitirirsin. Bir nevi abonelik gibi de düşünebilirsin. Verdikleri Steam hesabını herkese dağıtıyorlar. Oyunlarda Online kısma giremiyorsun ve hiç beklemediğin bir zamanda hesaba erişimin gidiyor :)
Kim bilir belki 2 gün belki de 20 gün bilemeyiz. Fakat oyunların kalıcı olduğu filan yok hocam. En temizinden Steam hesabı açmanızı öneririm kannımca.
 
Merhaba değerli Technopat üyeleri, GameKolik sitesi olarak Steam paylaşımlı hesaplarının satışını yapmaktayız. Konu hakkında forum üyelerini bilgilendirmek istiyorum. Öncelikle bu ürünün satışını yapan firmaların %95'i kendilerine ait olmayan yurt dışı/çalıntı kaynaklı hesapları sizlere temin etmektedir bu şekilde temin edilen hesaplar kısa sürelerde elinizden gitmektedir. GameKolik firması olarak müşterilerimize sunduğumuz tüm hesaplar firmamız tarafından oluşturulmuş içine oyunlar tek tek satın alınmıştır. Müşterilerimize sağladığımız tüm hesaplar firmamız tarafından garantilidir. Hesaplara ilk girişte Steam Guard kodu sormaktadır. Hesapların hepsi Steam Guard ile korunmaktadır. Web sitemiz üzerinden satın aldığınız tüm oyunlarda fatura kesilmektedir ve faturalar mail adresinize yollanmaktadır. Ürünler hakkında daha fazla detaylı bilgi almak istiyorsanız eğer web sitemize göz atabilirsiniz. Umarım konu hakkında biraz bilgi sağlayabilmişimdir. İyi Oyunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı