Gameship güvenli mi?

İşletim sistemi
Android
dolandırıcı değiller fakat boşa vakit kaybı. oyunu alıyorsunuz 24 saat size teslim edilmiyor. sonunda paranız 5 gün sonra geri dönüyor. tamamen boşa uğraş. desteğe yazınca da yeterli satıcı sayısına ulaşmak için çabamız sürüyor diyorla. bomboş bir sistem paranızı bugün kenara koyup 5 gün sonra geri almak istiyorsanız tavsiye ederim...
Uygulamayı savunmuyorum ama steam bakiyesi adı üstünde yalnızca steam üzerinde kullanabildiğin bakiyedir, anında başka bir yerde kullanabildiğin veya kullanabileceğin bir para değil. Zaten bu uygulama, bakiyesini banka hesabına aktarmak istiyorsan veya biraz daha uyguna bir ürün almak istiyorsan kullanmalısın. Eğer bunlardan biri değilsiniz kullanmazsınız olur biter. Yasal olup olmadığı da meçhul, steam kuralları okunmadan uygulama yapılmış gibi.

Dolandırıcı değiller fakat boşa vakit kaybı. Oyunu alıyorsunuz 24 saat size teslim edilmiyor. Sonunda paranız 5 gün sonra geri dönüyor. Tamamen boşa uğraş. Desteğe yazınca da yeterli satıcı sayısına ulaşmak için çabamız sürüyor diyorla. Bomboş bir sistem paranızı bugün kenara koyup 5 gün sonra geri almak istiyorsanız tavsiye ederim...

Anladığım kadarıyla almak istediğin oyun sana gelmedi ve para iadeni 24 saat sonra anında yapmadılar. Bu sorunla karşılaşmış değilim. 4 adet ürün aldım hepsi 24 saat içinde geldi. Bir şans daha ver derim.

Merhaba, ben Gameship uygulamasından geliyorum :)

Basitçe anlatmak gerekirse Gameship bir oyuncu topluluğudur. Bu toplulukta birikmiş Steam Kredilerinizi nakite çevirebilirsiniz veya indirimli oyun satın alabilirsiniz.

Steam kredisini satmak isteyen kullanıcılar, satın almak istediğiniz oyunu Steam üzerinden size hediye olarak gönderirler. Siz oyunu teslim aldığınızda siparişinizi onaylarsınız ve kredilerini satan kullanıcı anında parasını alır.

Sevgili dostlar, topluluğumuz her geçen gün büyümektedir. Sizi de aramızda görmeyi çok isteriz. Bizi sosyal medya platformlarından takip edebilir ve web sitemizi ziyaret ederek daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Hocam merhaba eğer konu hakkında bilginiz varsa site çalışmıyor giriş yaptığımda donuyor.

Güvenli mi değil mi bilmem, indirimli şekilde Ready or Not siparişi verdim. 24 saat oldu ve sipariş iptal edildi görünüyor, özellikle indirimli olduğu için teslim edilmediğini eminim. Paramın iadesini bekleyeceğim şimdi kısacası tavsiye etmiyorum alacaksak Steam'den alırız iyi günler.

Son düzenleme:
28 mayısta last of us aldım. Oyun gelmedi. Temsilciyle görüştüm para iadesi olacak dedi . Para iadesi olmasın oyunu istiyorum dedim. Prosedür böyleymiş. Şu saate kadar ara ara yazdım her defasında paranız iade edilecek deniliyor. Bu saçma durumu anlamadım. para iadesi olmadığı için 2. Kez sipariş etmek için güvenmiyorumda 2 gündür bekliyoruz bakalım. pişman olmadım değil

28 mayısta last of us aldım. Oyun gelmedi. Temsilciyle görüştüm para iadesi olacak dedi . Para iadesi olmasın oyunu istiyorum dedim. Prosedür böyleymiş. Şu saate kadar ara ara yazdım her defasında paranız iade edilecek deniliyor. Bu saçma durumu anlamadım. para iadesi olmadığı için 2. Kez sipariş etmek için güvenmiyorumda 2 gündür bekliyoruz bakalım. pişman olmadım değil
Alıcı bulamayınca iadeye düşüyor, ben de elden ringi mesela 3 4 kez tekrar aldım en sonunda alıcı buldu, para iadesi yapıyorlar dert etme bir hafta en fazla bekletirler.

Alıcı bulamayınca iadeye düşüyor, ben de elden ringi mesela 3 4 kez tekrar aldım en sonunda alıcı buldu, para iadesi yapıyorlar dert etme bir hafta en fazla bekletirler.
Anlıyorum da iade edilmesi sacma degil mi oyun indirimde diye alıyoruz şuan fiyatı değişmiş mesela .. ki iadede olmadı 1 hafta beklemek mantıklımı ki şuan alışveriş tecrübem olmadığı ve param yatmadığı için hala şüpheliyim.

Anlıyorum da iade edilmesi sacma degil mi oyun indirimde diye alıyoruz şuan fiyatı değişmiş mesela .. ki iadede olmadı 1 hafta beklemek mantıklımı ki şuan alışveriş tecrübem olmadığı ve param yatmadığı için hala şüpheliyim.
O noktada biraz unlucky dediğin gibi, uygun fiyata almak istiyorsan zaman feda etmek gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı