Hayır. Bakiyeyi çekmek için oyun sattım, alıcı onaylamadı. Mesajlara hem destek hemde alıcı bakmıyor. Discord , telefon , instagram , whatsapp neler geliyorsa ulastım ama cevap yok.
Uygulamayı savunmuyorum ama steam bakiyesi adı üstünde yalnızca steam üzerinde kullanabildiğin bakiyedir, anında başka bir yerde kullanabildiğin veya kullanabileceğin bir para değil. Zaten bu uygulama, bakiyesini banka hesabına aktarmak istiyorsan veya biraz daha uyguna bir ürün almak istiyorsan kullanmalısın. Eğer bunlardan biri değilsiniz kullanmazsınız olur biter. Yasal olup olmadığı da meçhul, steam kuralları okunmadan uygulama yapılmış gibi.dolandırıcı değiller fakat boşa vakit kaybı. oyunu alıyorsunuz 24 saat size teslim edilmiyor. sonunda paranız 5 gün sonra geri dönüyor. tamamen boşa uğraş. desteğe yazınca da yeterli satıcı sayısına ulaşmak için çabamız sürüyor diyorla. bomboş bir sistem paranızı bugün kenara koyup 5 gün sonra geri almak istiyorsanız tavsiye ederim...
Dolandırıcı değiller fakat boşa vakit kaybı. Oyunu alıyorsunuz 24 saat size teslim edilmiyor. Sonunda paranız 5 gün sonra geri dönüyor. Tamamen boşa uğraş. Desteğe yazınca da yeterli satıcı sayısına ulaşmak için çabamız sürüyor diyorla. Bomboş bir sistem paranızı bugün kenara koyup 5 gün sonra geri almak istiyorsanız tavsiye ederim...
Hocam merhaba eğer konu hakkında bilginiz varsa site çalışmıyor giriş yaptığımda donuyor.Merhaba, ben Gameship uygulamasından geliyorum
Basitçe anlatmak gerekirse Gameship bir oyuncu topluluğudur. Bu toplulukta birikmiş Steam Kredilerinizi nakite çevirebilirsiniz veya indirimli oyun satın alabilirsiniz.
Steam kredisini satmak isteyen kullanıcılar, satın almak istediğiniz oyunu Steam üzerinden size hediye olarak gönderirler. Siz oyunu teslim aldığınızda siparişinizi onaylarsınız ve kredilerini satan kullanıcı anında parasını alır.
Sevgili dostlar, topluluğumuz her geçen gün büyümektedir. Sizi de aramızda görmeyi çok isteriz. Bizi sosyal medya platformlarından takip edebilir ve web sitemizi ziyaret ederek daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Alıcı bulamayınca iadeye düşüyor, ben de elden ringi mesela 3 4 kez tekrar aldım en sonunda alıcı buldu, para iadesi yapıyorlar dert etme bir hafta en fazla bekletirler.28 mayısta last of us aldım. Oyun gelmedi. Temsilciyle görüştüm para iadesi olacak dedi . Para iadesi olmasın oyunu istiyorum dedim. Prosedür böyleymiş. Şu saate kadar ara ara yazdım her defasında paranız iade edilecek deniliyor. Bu saçma durumu anlamadım. para iadesi olmadığı için 2. Kez sipariş etmek için güvenmiyorumda 2 gündür bekliyoruz bakalım. pişman olmadım değil
Anlıyorum da iade edilmesi sacma degil mi oyun indirimde diye alıyoruz şuan fiyatı değişmiş mesela .. ki iadede olmadı 1 hafta beklemek mantıklımı ki şuan alışveriş tecrübem olmadığı ve param yatmadığı için hala şüpheliyim.Alıcı bulamayınca iadeye düşüyor, ben de elden ringi mesela 3 4 kez tekrar aldım en sonunda alıcı buldu, para iadesi yapıyorlar dert etme bir hafta en fazla bekletirler.
O noktada biraz unlucky dediğin gibi, uygun fiyata almak istiyorsan zaman feda etmek gerekiyor.Anlıyorum da iade edilmesi sacma degil mi oyun indirimde diye alıyoruz şuan fiyatı değişmiş mesela .. ki iadede olmadı 1 hafta beklemek mantıklımı ki şuan alışveriş tecrübem olmadığı ve param yatmadığı için hala şüpheliyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.