GameSir Cyclone 2 hikayeli oyun ve FIFA için alınır mı?

Aynı hocam ikisi
hocam dongle la çalışıyordu blueetooth ile bağladım düzgün çalışmadı a tuşu falan basmadı tuş yerleri değişmiş gibiydi. simdi dongle da bağlanmıyor sadece kablolubağlanıyor hep sarı yanıyor nasıl yaparız

@Rallys Hayırlı olsun. Yorumlarını paylaşabilir misin?
suan bağlantı sorunu var çözersem fena değil

hocam dongle la çalışıyordu blueetooth ile bağladım düzgün çalışmadı a tuşu falan basmadı tuş yerleri değişmiş gibiydi. simdi dongle da bağlanmıyor sadece kablolubağlanıyor hep sarı yanıyor nasıl yaparız
Hocam home ve a tuşuna basarak bağlamışsınız. Home tuşu ve x tuşuna basarsanız geri dongle moduna geçer.

Alınır hocam uzun ömürlü güzel bir gamepad. Kullanıcısıyım ben de. EasySMX D10 da bakabilirsiniz eğer yarış oyunu veya FPS oynamayacaksanız o da çok benzer bir performans verir. Ama PC uygulaması yok maalesef.

Hocam aşırı plastik gibi gözüküyor ürün kalitesi nasıl? Ve hangi renk sizce daha güzel ben karar veremedim.

Hocam aşırı plastik gibi gözüküyor ürün kalitesi nasıl? Ve hangi renk sizce daha güzel ben karar veremedim.
Ben beyazi daha cok begendim kisisel zevk kalitesi fena degil zevkle kullaniyorum suan sadece joystickler biraz gevsedi gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı