İnceleme GameSir Cyclone 2 incelemesi

Daha tecrübeli kişiler daha fazla bilgi bekleyebilirdi orasını bilemeyeceğim ama bana göre güzel konu olmuş. Ellerine sağlık.

Benim anlamadığım Hair Trigger modunda "mouse tıklaması" oluşuyorsa gaza ve frene "kademeli" basmamız gereken yarış oyunlarında nasıl avantaj sağlayabilecek? Benim bildiğim hem FPS hem de yarış oyunları için 2 mod arası geçiş yapıyoruz. Birisinde yine FPS oyunları için "mouse tıklaması" ortaya koymuş oluyor tamam ama diğer mod için de sonuna kadar yani kademeli basmamızı sağlayan mod olması lazım.

@CyHan_Atalay, görüşün için teşekkür ederim hocam.

Bahsettiğiniz mod var hocam. Orada bahsetmek istediğim "isterseniz" kısmı bunun için.

Bir kilit mekanizması var. Bu kilidi kilitlediğinde "mouse tıklaması" dediğim moda geçiyor. Kilidi açtığında ise yarış oyunlarını oynamamız için gereken, ne kadar basarsak algıladığı buton oluyor. Kısaca 2 mod var ve bu modlar arasında bir kilit mekanizması ile geçebiliyoruz.

Çok pardon hocam geç gördüm. Tamam doğru hatırlıyormuşum. Bir an dedim başka Gamesir ürünleriyle karıştırıyorum. Gerçi görsellerde de muhabbet anlatılıyor da onu da yanlış anladım zannetmiştim. Tekrarda teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…