GameSir gamepad alınmalı mı?

Vorthionz

Decapat
Arkadaşlar bundan almak istiyorum fakat ikisinin neden fiyatı farklı. Birinin değerlendirmesi daha az. İkisi de aynı ürün değil mi? Sizce alınır mı? Yoksa daha sonra indirime girer mi? Ve AliExpress'ten hiç alışveriş yapmadım. Ne kadar sürede gelir ya da gümrükte sıkıntı çıkar mı? Biri aydınlatırsa sevinirim.

@BLCK_HCKR

Son düzenleme:
İlk linkteki olan satış sayısı yüksek oradan alabilirsin ama vergi ile 1000TL gibi bir fiyata gelir.

Eğer o kadar vermeem dersen bu kablolu ama bu da iyi bir gamepad.

Biliyorum hocam. Zaten önce 8BitDo alacaktım. Sonradan GameSir'e karar verdim. Zaten aynı segment gibiler.

Biliyorum hocam. Zaten önce 8BitDo alacaktım. Sonradan GameSir'e karar verdim. Zaten aynı segment gibiler.

Biri niye 570 de biri 440 oluyor onu merak ettim bir fark var mıdır?

Biri niye 570 de biri 440 oluyor onu merak ettim bir fark var mıdır?
Satıcı farkı var. O yüzden. Güvenilir olan satıcıdan almak daha mantıklı 100TL fazla verseniz bile.

Satıcı farkı var. O yüzden. Güvenilir olan satıcıdan almak daha mantıklı 100TL fazla verseniz bile.

Hmmm sağ olun hocam. Aynı ürün gelecekse aslında ucuzdanda alabilirim.

Bir de satıcı farkı var dediniz ama satan mağaza switch global diye bir yer hocam 10kdan fazla satış 99 rating var. Güvenesim geliyor.

Son düzenleme:
Hmmm sağ olun hocam. Aynı ürün gelecekse aslında ucuzdanda alabilirim.

Bir de satıcı farkı var dediniz ama satan mağaza switch global diye bir yer hocam 10kdan fazla satış 99 rating var. Güvenesim geliyor.
Eğer öyleyse sorun olmaz muhtemelen. Switch global store'u gördüm daha önce ama hiç alışveriş yapmadım onlardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı