GameSir.Hk sitesi güvenilir mi?

Kurabie00

Hectopat
Kendime gamepad alacaktım bu markayı fark ettim Türkiye'de 2000 lirayken adamların kendi sitesinde 25 dolara satılıyor bu site güvenilir mi sizce? Linki aşağıya bırakıyorum.

Kendime gamepad alacaktım bu markayı fark ettim Türkiye'de 2000 lirayken adamların kendi sitesinde 25 dolara satılıyor bu site güvenilir mi sizce? Linki aşağıya bırakıyorum.

Marka ve ürün olarak güvenilirler. Bizzat kullanıyorum cidden iyi bir kontrolcü.
Resmi sitesi ise sıkıntı çıkarmaz herhalde ama Temu, Aliexpress gibi vergileri hesaplamıyorlar. Gümrükte vergi sıkıntısı çıkabilir. Kargo ücreti yok galiba bunda.

Marka ve ürün olarak güvenilirler. Bizzat kullanıyorum cidden iyi bir kontrolcü.
Resmi sitesi ise sıkıntı çıkarmaz herhalde ama Temu, AliExpress gibi vergileri hesaplamıyorlar. Gümrükte vergi sıkıntısı çıkabilir. Kargo ücreti yok galiba bunda.

Bende siteye güvenemedim zaten bir de şu gümrük sıkıntıları vergiler falan çıktığından beri yurt dışından bir şey almadım.

Bende siteye güvenemedim zaten bir de şu gümrük sıkıntıları vergiler falan çıktığından beri yurt dışından bir şey almadım.
AliExpress veya Temu'dan alırsanız vergiyi önceden kesip sizden, kendileri ödüyor. Oyüzden gümrüğe pek takılmıyor. Site şahsen resmi gibi geldi ama pek uğraşmazlar gibime geliyor gönderim için. Dediğim sitelerde 8Bitdo kontrolcüde bakabilirsiniz. Gamesir Nova Lite 1000TL onlar varken bence pek hak etmiyor. Ben 400'e aldığım içinde olabilir.

AliExpress veya Temu'dan alırsanız vergiyi önceden kesip sizden, kendileri ödüyor. O yüzden gümrüğe pek takılmıyor. Site şahsen resmi gibi geldi ama pek uğraşmazlar gibime geliyor gönderim için. Dediğim sitelerde 8BitDo kontrolcüde bakabilirsiniz. GameSir Nova Lite 1000TL onlar varken bence pek hak etmiyor. Ben 400'e aldığım içinde olabilir.

Tamam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı