GameSir Nova 2 Lite vs Super Nova

@YagamiRaito, hayır ağrıtmaz. 10 aydır Cyclone 2 kullanıyorum ve bahsettiğiniz şeyler olmuyor. Hem FPS oyunları hem de yarış tarzı oyunlar için 2 mod var en basitinden. Çok rahat edersiniz.

Ağırlıklı olarak FPS, futbol, yarış ve açık dünya oyunları oynamayı düşünüyorum. Kontrol ve tuş kullanımı rahatlığı açısından hangisi daha iyi hissiyat verir? Sanırım super Nova daha konforluyken Cyclone 2'nin kullanım hissiyatı daha keskinmiş. Mesela oturup FIFA atayım desem uzun süren maçlarda Cyclone 2 elimi ağrıtır mı? Ya da X bir FPS oyununu oynarken vuruş hissiyatında Cyclone 2 daha mı bariz fark yaratır?

Umut Melih Akyol hocam kullanıyordu o cevap verir size.

Cyclone 2 için minik bir inceleme yazmıştım. Okuyabilirsiniz. Belki tercih etmenizde yararı dokunur. @YagamiRaito

@YagamiRaito, hayır ağrıtmaz. 10 aydır Cyclone 2 kullanıyorum ve bahsettiğiniz şeyler olmuyor. Hem FPS oyunları hem de yarış tarzı oyunlar için 2 mod var en basitinden. Çok rahat edersiniz.
Peki bu linkteki satıcı "gizala Türkiye" güvenilir midir bir bilginiz var mı?

Amazon.com.tr

Super Nova'da satıcı olarak Gamesir Türkiye görünüyor
Cyclone 2 için minik bir inceleme yazmıştım. Okuyabilirsiniz. Belki tercih etmenizde yararı dokunur. @YagamiRaito
Teşekkürler

@YagamiRaito, Gizala güvenilir. Hatta yanlışım yoksa Nintendo Türkiye distribütörü bir satıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı