Üstünde m yazan tuşa iki kez bas. Kırmızı yanıp sönme kapanır.
Hocam şu an ilginç bir şey deneyip telefondan GameSir uygulamasını yükleyip belki sorunu oradan çözerim diye düşündüm kolu bağladıktan sonra kola gelen bir güncelleme mi ne varmış onu yapmamı istedi bende yaptım oyun kolunu bilgisayara bağladığımda tuş yeşil yanarken kırmızıya dönüştü ve önceden Xbox kolu olarak okunan gol şu anda Pro Controller olarak adlandırıldı ve test tuşuna bastığımda kol kendi kendine rastgele tuşlara basmaya başladı sanırım kol bozuldu fabrika ayarı sıfırlama gibi bir şeyi var mıdır![]()
Arkasında küçük bir delik var iğne gibi bir şeyle sıfırlamayı deneyin.
Arkadaki delikten sıfırlamanız lazım iğneyle.Hocam şu an ilginç bir şey deneyip telefondan GameSir uygulamasını yükleyip belki sorunu oradan çözerim diye düşündüm kolu bağladıktan sonra kola gelen bir güncelleme mi ne varmış onu yapmamı istedi bende yaptım oyun kolunu bilgisayara bağladığımda tuş yeşil yanarken kırmızıya dönüştü ve önceden Xbox kolu olarak okunan gol şu anda Pro Controller olarak adlandırıldı ve test tuşuna bastığımda kol kendi kendine rastgele tuşlara basmaya başladı sanırım kol bozuldu fabrika ayarı sıfırlama gibi bir şeyi var mıdır![]()
Arkadaki delikten sıfırlamanız lazım iğneyle.
İğneyle düğmeye bastım ışığı söndü yaklaşık 10 15 saniye bekledim tekrar açtığımda değişen bir şey yoktu.
Hocam açma tuşuna basarken aynı zamanda X tuşuna basarak açın.
Telefonda mı kullanıyordunuz bilgisayarda mı?
Sıfırladıktan sonra mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.